Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Meni pa moja pravi, da imam premalega.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
da ni mielefan alter od bucota, za katerega je splošno znano, da je prikrajšan v centimetrih, tolaži se z opazovanjem prešvicanih 'boksarjev' na nekih gasilskih veselicah
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
da ni mielefan alter od bucota, za katerega je splošno znano, da je prikrajšan v centimetrih, tolaži se z opazovanjem prešvicanih 'boksarjev' na nekih gasilskih veselicah
To bi tudi mene zanimalo kdo se skriva za tem alterjem, ker je tudi meni nekaj najedal preko PM-ja enkrat.Moderatorji?
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
To bi tudi mene zanimalo kdo se skriva za tem alterjem, ker je tudi meni nekaj najedal preko PM-ja enkrat.Moderatorji?
Mene je Miele na PM vabil, naj si pridem ogledat njegovo orodje.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Mene je Miele na PM vabil, naj si pridem ogledat njegovo orodje.
Torej sem imel prav, gre za gattota