Potrebujete nekaj dobrega humorja?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zakaj ne pošlihtaš v VB, saj tebi ne prodaja?

Sem na davidicke.com nekaj casa probal biti glas razuma, ampak se je norost ze toliko razpasla, da je edino kar jim bo se pomagalo sterilizacija, da slucajno norosti ne bodo na naslednjo generacijo prenesli.
Tukaj pri vas je pa se upanje.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
koliko pa pade Zokiju v žep kar tako?

Kaj to tebe briga?
- 8888, 8.9.2013 -

In zakaj mu nagajaš, tak si kot en 16 letnik? Pusti človeka da dela kar mu paše!
- 8888, 10.9.2013 -

OFF:
Verjetno pa res ne bom nikoli pravi ateist. Četudi greš z edigsom čez krstno knjigo, še vedno ostane spodaj črnilo ...

Sem pa izredno vesel, da tudi ne boš nikoli, ampak res nikoli pravi DEMOKRAT in katolik. S prisego komunističnemu diktatorju Titu v 1. razredu ne boš nikoli ...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
http://www.bolha.com/kmetijstv...clct=1378281547

To mi deli. To. Za ta dnar je to to.

Aja, 8888, tale je pa zate:

Miran Vučko ŽE OD NEKDAJ IMAJO RKC IN OSTALA ZLOČINSKA, POHLEPNA BANDA, APETIT PO IMETJU PO RANGU NIŽJIH IN SIROMAŠNIH. ZLIKOVSKE VESOLJSKE LADJE SO TUKAJ OD PAMTIVEKA......

Torej, "tvoji" so zlikovska banda, ki so prisli sem v vesoljski ladji (see: 2 knjiga Kraljev):

11 Ko sta šla naprej in se grede pogovarjala, glej, se je prikazal ognjen voz in ognjeni konji ter so ju ločili; in Elija se je v viharju vzdignil v nebo.
12 Elizej je to videl in je klical: »Moj oče, moj oče, Izraelovo bojno vozovje in njegovi konjeniki!« Potem ga ni več videl; zgrabil je svoja oblačila in jih pretrgal na dva kosa.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Vidi ga spodaj link. RTV oddaja.

Sem rekel, enkrat "podkupiš" novinarko resne oddaje, pa imaš fantastične reference za prodajo.
crazy1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Yeah...

Ali to, ali pa s pomocjo kozmicne energije... Ceprav, na RTVju je ziher dovolj tepcev, ki bi to "kupili"...

BTW...

bend-over-net

"Z zame najdragocenejšim PAKETOM učinkovitih osebnih programov Komplementarne medicine,s področja frekvenčne terapije, s katerimi lahko sebe in ljudi, ki jih imate radi, obvarujete vseh prisotnih in grozečih nevarnosti za vaše življenje,tudi ptice, prašiče, kokoši itn. lahko obvarujete. "

KOKOŠI LAHKO OBVARUJEM! HVALJEN MIRAN!

Ampak, bolj resno: Raka zravi s frekvencami, je*emu m*ter
bonk.gif

"Zdravljenje raka s frekvencami (bioresonanca), ki je(razen v primeru, ko je že prepozno)ob pomoči antiparazitskega programa, 100% uspešna, neboleča, in poceni, ni vklučena v onkologijo. Zakaj? Ker pri njej ni enormnih zaslužkov! Dr. Hulda Clarc je v svoji dosedanji zdraviteljski praksi s svojo frekvenčno terapijo pozdravila čez 20.000 ljudi z rakom. Dr. Rife je že leta 1928 pozdravil vseh 16 bolnikov z rakom, ki jim medicina ni mogla več pomagati. Tudi vseh 400 podgan, ki so imele neozdravljivega raka, je 100% pozdravil!Zato so ga Rockfelerji in drugi lastniki farmacije, uničili..."

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.117
4.088
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Po čevljih sodeč je fin gospod
smile-1.gif

Sej samo njegov tel. daš v googla pa ti google sam preklopi v alternet! (pa še ciganom ni potrebno it reverzni inženering za določitev lokacije dotičnega Joškota)
grims-1.gif

Sicer pa wormhole (ali bolje worm hole) je čedalje večji oz. kaže čedalje večje razsežnosti!
tongue-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
bend-over-net

"Z zame najdragocenejšim PAKETOM učinkovitih osebnih programov Komplementarne medicine,s področja frekvenčne terapije, s katerimi lahko sebe in ljudi, ki jih imate radi, obvarujete vseh prisotnih in grozečih nevarnosti za vaše življenje,tudi ptice, prašiče, kokoši itn. lahko obvarujete. "

KOKOŠI LAHKO OBVARUJEM! HVALJEN MIRAN!

crazy1.gif
Pa ne morš nasest takim klaftram no...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A lahko prosim nekdo naredi Bugi Ribo ki bo svoj kamenostrelni uc znotraj orgonitnega telesa šejkala na melodijo frekvenc proti Chemtrailom, ter v zrak skozi usta uparjala kis - in imela Miranovo faco?!

singing-fish-singing.jpg

PROSIM, PROSIM! Kupim, takoj!

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Obveščam vas, da sem do danes uspel dopolniti program iz moje donacije. Tako sem dodal še frekvence, ki so manjkale:

1. DETOX CHEMTRAIL 1 - 50 minut;
2. DETOX CHEMTRAIL 2 - 50 minut;
3. ANTI virus Anthrax - 7-8 minut;
4. ANTI virus H1N1 - 75 minut.

V programu DETOX CHEMTRAIL, ki traja 2x50 minut, so zajete vse frekvence, ki ob in po predvajanju na zvočnikih, z močjo najmanj 40 decibelov,omogočijo telesu, da se očisti težkih kovin, Aluminija in Barijevih soli, ter vseh znanih strupenih snovi iz "spreja" Chemtrailov.

V sekvenci proti Anthraxu so frekvence, ki onesposobijo virus, že večkrat uporabljen kot biološko orožje.

Sredi septembra se nam po vsej verjetnosti obeta epidemija virusa H1N1, zato sem proti temu pripravil vse frekvence, ki so v resonanci s tem virusom.

hysterical-1.gif

cat

Fizikalc
3. sep 2007
910
69
28
In te frekvence mu je najbrž prišepnil vodja reptilov ali karkoli to že je. Zrelo za "mojmoj" jopico...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik cat pravi:
In te frekvence mu je najbrž prišepnil vodja reptilov ali karkoli to že je. Zrelo za "mojmoj" jopico...
Nimaš pojma o pojmu
reptili in iluminati so tisti, ki delujejo proti človeški rasi.....

cat

Fizikalc
3. sep 2007
910
69
28
Se posipam s pepelom, kar se tiče teh androidnih orgonskih zadev res nisem najbolj izobražen. Se bom naročil pri velikemu mojstru osebno na eno seanso. FERI se je teh področij garant namerno izognila

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.094
5.656
113
Mene zanima kako ta android whatever priključijo na štrom? Se potem cigani lahko dotaknejo bakrenih cevi
sprasujem se.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.185
7.057
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Miran Vučko PA ŠE TO: MENI NI PROBLEM TAKOJ ODKRITI IDENTITETE RUMENOKLJUNCEV IN VSAKEGA POSEBEJ OBISKATI NA DOMU ALI PA KJE DRUGJE......
Miran Vučko DOBER SEM KOT KRUH, DOKLER MI KDO NE STOPI NA ŽULJ. NAJ SE ME ČUVAJO.
Miran Vučko IMEL SEM TO SREČO, DA SO MENE MOJSTRI BORILNIH VEŠČIN, KI SO MOJSTRSTVO DOSEGLI NA JAPONSKEM, NAJPREJ SPOZNALI S KOZMIČNO INTELIGENCO BORBENEGA MARSA IN Z ORGONSKO ENERGIJO, NATO S FILOZOFIJO IN ŠELE NA KONCU S FIZIKALNIM, GROBIM - TEHNIČNIM DELOM SAMOOBRAMBE.

Mene je zdaj strah, ker nam grozi. Pa sem mislil, da kaj takega za razsvetljene buce v Alfa stanju pod vplivom blagodejne Orgonske energije ni mogoce.

Grožnja
135. člen

(1) Kdor komu, zato da bi ga ustrahoval ali vznemiril, resno zagrozi, da bo napadel njegovo življenje ali telo ali prostost ali uničil njegovo premoženje velike vrednosti, ali da bo ta dejanja storil zoper njegovo bližnjo osebo, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.
Super...grozit je zacel okolici...pogoji za prisilno hospitalizacijo so izpolnjeni

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.553
2.952
113
v lokalni ostariji
tale na bolhi prodaja veliko bolj "čeden" top... je lepši;:)

drugače pa appollo pa bo ratal ga mal u "toplice" poslat?

robi, ne vem kaj se tako pizdiš čez zokija, on ne krade nevednim kmetom direktno iz žepa! ok posredno že ampak... po drugi strani pa tudi tebi daje "kruh" od novembra do februarja! (pa še južnak je!)

na drugi strani pa zagovarjaš tegalga očitnega nateguna! ki izkorišča boge na umu, da jim za velik denar prodaja meglo! kako lahko?