Mislili smo it naslednji vikend (4.-6. september) in to v en soliden apart-hotel, ki sem ga našel na bookingu.Septembra boš skoraj sam na plaži. Apartmaji bodo že več ali manj zaprti, še posebej letos.
Frend se je šel prejšnji teden med tednom kopat popoldan tam okrog gradu Miramar, brisače dobesedno ena čez drugo.15. septembra je več ali manj vse zaprto. Ker nisem jasnovidec, zgolj predvidevam, da letos ne bo bistveno drugače.
Sem bil 14 dni nazaj na drugi strani izliva Soče ravno za vikend. Na plaži nobene posebne gneče, kljub temu, da je bil tisti vikend višek sezone.
Hvala za pojasnilo, zato pa sprašujem, ker sem bil začuden nad frendom in gužvo, tukaj pa izvem, da dol naprej na mivki ni gužva.Skale vs mivka.
Skalnato peščena plaža v Miramare je povsem nekaj drugega kot Lignano, Bibione, Marina Julija.....
V okolici Miramare čez vikend tudi pozimi nimaš kje parkirat, če že ravno o gneči govorimo.
Glej, da te ne okradejo, ker v Nici so tako predrzni, da kradejo iz avtov, čeprav sediš v njem.Jaz sem pa danes prispel v Nico, Francija.
Jebi ga par metrov dalje od Italije
JaAli nisi šel v Nico preko Genove in potem po tisti strašni cesti s stotimi predori?
Mi smo ta vikend v Bibioneju in je sezona še kar na polno. Na plaži je tako na uč zasedenih še polovica ležalnikov, zvečer v mestu je polno ljudi, pred restavracijami čaka na prosto mizo ponekod tudi po 10+ ljudi. Včeraj dopoldan smo šli z rentanimi bicikli naokrog, na kolesarskih stezah tudi dosti kolesarjev.15. septembra je več ali manj vse zaprto. Ker nisem jasnovidec, zgolj predvidevam, da letos ne bo bistveno drugače.
Sem bil 14 dni nazaj na drugi strani izliva Soče ravno za vikend. Na plaži nobene posebne gneče, kljub temu, da je bil tisti vikend višek sezone.
Je bil kdo v zadnjem času na območju Lignano - Bibione?
Malo gledam, da bi skočili za en vikend v septembru se še kopat v morju, otroka igrat v mivko, pa malo po sprehodih...
Predvidevam, da neke blazne gužve ne bo več ali se motim?
Tisti vikend smo bili tudi mi v Bibioneju.No, vikend 12., 13. September, ki je bil lep, vroc, je bil kar poln. Ravno prav, da se je dalomdobit se kako mizo v kaficih.
Zvecer pa polna promenada, cakanje na mizo v restavracijah.
lp