Citat:
Uporabnik Malinowc pravi:
Zdravo, ne delam nobene reklame nobenmu , kolega je vplačal omenjeni znesek 275€ , in me sedaj prepričuje da je to super zadeva, pa me zanima kaj je sploh to da se nebi tudi jaz naf.... če se je že on![]()
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Zdej ste me pa nasmejali s temi odgovori![]()
Upam, da je avtor te teme dojel, da se naj kar čimdlje drži od tega![]()
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Zdravo, ne delam nobene reklame nobenmu , kolega je vplačal omenjeni znesek 275€ , in me sedaj prepričuje da je to super zadeva, pa me zanima kaj je sploh to da se nebi tudi jaz naf.... če se je že on![]()
Mores vplacat. Fant od moje punce je vplacal, pol pa se jaz in sta pol sla z mojo za 199 po osebi v ankaran. Zaj drugic pa grem sam za 189 v punat za dva dni, vse razen hotela in prevozaa ter hrane in pijace placano.
To je neki zlati paket. Upam da bom lahko sel, ker mam trenutno se zakljucno s soinvestitorji pri amwayu.
Citat:
Še vedno mi ni jasno zakaj nekateri na tem forumu pravijo da je bilo super in da so bili zadovoljni......
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Sem se veliko pozanimal o agencijah, ko se z mojo nisva mogla odločiti ali bi šla preko agencije v ZDA ali po svoje ... In še nikjer nisem izsledil, da bi kdo vplačat notri, da ima potem kar neke popuste.
To me spominja na ... 10 let nazaj nekje, tista aferica, ko je nek privatnik hotel, da vsak da nekaj sto tisočakov tolarjev, da jim podjetje zalaufa, potem pa imajo vsi doživljensko zaposlitev ipd .. in ko so mu dali denar, je odšel kar nekam .. ne vem, če so ga potem kdaj našli ...
Nisem še slišal za agencijo, da da kdo denar notri, da ima potem nekšne velike popuste.
Mogoče je pa res, ampak jaz dvomim v to ...
daj že nehaj delat reklamo!Citat:
Ne razumem to da jim nihče nič ne naredi, predavanja imajo vsaki dan (bivša ASTRA) predavanja so ob 10-12-14-16-18 h , ne razumem zakaj jih potem inšpekcija ne obišče.
lp
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
daj že nehaj delat reklamo!Citat:
Ne razumem to da jim nihče nič ne naredi, predavanja imajo vsaki dan (bivša ASTRA) predavanja so ob 10-12-14-16-18 h , ne razumem zakaj jih potem inšpekcija ne obišče.
lp![]()