Potop ...Olimpije

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Ima ja,

ampak,

tudi Paspalj ima prstan prvaka NBA, pa ni niti na parket stopu. Da ne omenim še koga iz SLO reprezentance (pa je naredil precej več kot paspalj...)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
nba klub, ki ima tolk in tolk igralcev in salary cap je nekaj drugega kot jugoslovanska reprezentanca, za katero je pač igralo 12 najboljših/najperspektivnejših igralcev

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
In potem en antitalent za basket kot je zdovc izjavi miliču tole: "Nisi dovolj kvaliteten košarkar."

Sej ne vem, al bi se joku, al smeju...
bonk.gif

Ce te prav razumem, se ti zdi Milic bolj kvaliteten igralec kot je bil Zdovc?

lp

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Tega nisem rekel. Ampak meni Zdovc ni nikoli bil ne vem kak talent, pač pa naučen igralc. Tudi Milič ma, kot ste pogruntal ene in iste fore. Ima pa karizmo, ko jo Zdovcu manjka.

Kar se je pa milkotu naredil, je pa totalna bedarija. Četudi je letos malo iz forme je še zmeraj srce ekipe. Pika. Zdovc se sam prepucava na najslabši možen način.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Zdovc nima nič. . . ne karakterja, ne talenta, ne jajc, on je krneki
crazy1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
No no pa ipak je on Jurij "avtoriteta" Zdovc
hysterical-1.gif

Lej največji problem Miliča mislim da je v denarju. Preveč ga plačajo glede na njegovo vlogo v ekipi. Odličen igralec z klopi ki zna pofajtat, dvignit moralo ekipe. Samo če pa ima plačo kot "nosilec" ekipe?? Mislm da je tukaj problem in so ga na hitro hotl odžagat, ker zarad poškodbe trenutno res ni v formi.

Vodstvo u rit sunt, konec koncev so tut oni Zdovca prpelal.

Glede Zdovca, k. men ni bil nikol dober igralec, ne vem zakaj ampak mi ni potegnil. Dobr kao v obrambi pa zato v Jugo ekipi + to da je moral vsaj en slovenc igrat
grin1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Zdovc v košarki (kot igralec...) je bil isti, kot je bil v nogometu Katanec... garač in to je to...

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
902
91
28
select 1 from dual;
Jaz vidim problem samo v načinu kako so se ga znebili, ker po vsem prebranem (je pa res da je vse skupaj treba vzet z malo rezerve), mi deluje kot da je Zdovc na nekem egotripu.

Očitno se jim je bilo težko vsest dol z Miličem in mu rečt nekaj podobnega: Marko, ker je ta sezona v ku..u, bomo začeli sestavljati "Evropsko Olimpijo" za prihodnje leto, kjer pa te ne vidim kot nosilca igre. Lahko bi igral nekje 10-15 minut na tekmo in deloval kot mentor mlajšim ter motivator ekipe, če boš prikazal dobro formo, pa se bo seveda tvoja minutaža povečala. Ker rabimo finance za nakup novih košarkarjev, smo ti glede na tvojo novo vlogo pripravljeni plačati toliko in toliko.

Če bi Milič privolil, bi si Olimpija sprostila proračun in obdržala liderja v ekipi, ki lahko sam odloči tekmo, ko je v formi, drugače pa pomaga mladim talentom in prispeva svojih par pik na tekmo. Po drugi strani pa, če bi Milič začel da je on mega fu..in zvezda in da in že nebo sedel na klopi, bi Zdovc brez problema razložil javnosti, da se Milič ne zna podrediti moštu in da gleda samo na denar.

Vendar kaj pa jaz vem.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Se strinjam, problem je bil v previsoki plači Miliča. Pa mislm, da odhod Miliča pred leti v Real (ko je bil Zdovc športni direktor) tut ni pripomoral kej velik. Takrat se je Milič izgovarjal, da je vse le služba in da ni nič osebnega.

Vseeno mislim, da to ni bila pametna poteza, predvsem pa ne način doseganja avtoritete.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Se strinjam način je v p., ampakl tist ki mal pozna te športne klube, dobr ve da je povsod enako
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Mene zanima kako izgleda vizija "evropske Olimpije" ? Ker še v balkan ligi so kanonfuter
bonk.gif

Mislim, koga farbajo? Vsako leto je slabše in dolgoročno verjetno pomeni da bo Olimpija slej kot prej izgubila status evroligaša.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Realno jst osebno vidim 2 opcije : Olimpija kot d.d. (in se vrže vn vso golazen) oz da propade sve skupaj.

Ker tole kot društvo je eno samo balinanje, ki bo slej ali prej pomenilo da gre Evroliga, kamor se pa ikoli ne bomo mogl vrnt. (že zarad prenizkih proračunov itd)

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
In vse tri olimpije pod Olimpija d.d. Samo to nažalost ni realno ker je preveč posameznih interesov zadaj.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hmm.. jaz sem pa slisal se eno storijo, pojma nimam koliko je resnicna.. in sicer naj bi Zdovc rekel Milicu, da naj shujsa za 12-15 kil in, da bo sele potem dobil minutazo na igriscu.. Milko pa surla in adijo..

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Lej največji problem Miliča mislim da je v denarju . Preveč ga plačajo glede na njegovo vlogo v ekipi.

če se prav spomnim, je pogodba še en let pa pol....glede na to, da je klub prekinil pogodbo, morajo milkota izplačat
wink-1.gif

pa še nekej je, več kot polovica gledalcev je zaradi njega v tivoliju,,,,

zdej pa zračunej kaj jih res košta....
bonk.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Če so se sporazumno razšli, potem mislim da naj ne bi bilo izplačila.
Če bodo pa naslenje leto zmagovali, se pa sigurno ni bati za obisk v Hali.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
ti bi pustil par 100 000 € u luft kr tko
wink-1.gif

dobro si rekel... "ČE".....
grims-1.gif

KekecPasteta

Pripravnik
25. jun 2008
48
0
6
Če se bo slaba igra še nadaljevala, bo marsikdo imel razlog za to v odhodu Miliča. Kar pa je daleč od resnice.