Jaz vidim problem samo v načinu kako so se ga znebili, ker po vsem prebranem (je pa res da je vse skupaj treba vzet z malo rezerve), mi deluje kot da je Zdovc na nekem egotripu.
Očitno se jim je bilo težko vsest dol z Miličem in mu rečt nekaj podobnega: Marko, ker je ta sezona v ku..u, bomo začeli sestavljati "Evropsko Olimpijo" za prihodnje leto, kjer pa te ne vidim kot nosilca igre. Lahko bi igral nekje 10-15 minut na tekmo in deloval kot mentor mlajšim ter motivator ekipe, če boš prikazal dobro formo, pa se bo seveda tvoja minutaža povečala. Ker rabimo finance za nakup novih košarkarjev, smo ti glede na tvojo novo vlogo pripravljeni plačati toliko in toliko.
Če bi Milič privolil, bi si Olimpija sprostila proračun in obdržala liderja v ekipi, ki lahko sam odloči tekmo, ko je v formi, drugače pa pomaga mladim talentom in prispeva svojih par pik na tekmo. Po drugi strani pa, če bi Milič začel da je on mega fu..in zvezda in da in že nebo sedel na klopi, bi Zdovc brez problema razložil javnosti, da se Milič ne zna podrediti moštu in da gleda samo na denar.
Vendar kaj pa jaz vem.