Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Ko boste pisali naslednje stavke se spomnite na smrtne žrtve padlih v vojni za osamosvojitev Slovenije.
Teritorialna obramba Republike Slovenije
Dejan Bizjak († 1. avgust 1993)
Stanislav Požar
Vincenc Repnik
Sebastijan Miran
Jernej Molan
Miroslav Moljk
Edvard Peperko
Peter Petrič
Vinko Repnik
Franc Uršič
Anton Žakelj
Policija
Franc Šuster
Robert Hvalc
Stanko Strašek
Marjan Dobelšek
Željko Ernoič
Bojan Štumberger
Civilisti
Boris Adam
Josef Šimčik
Janez Svetina
Mohor Bergant
Alojz Gaube
Anton Kotar
Jugoslovanska stran
Toni Mrlak (Slovenec)
Franc Špelko (Slovenec)
Tujci
Nikolas Vogel (avstrijski novinar)
Norbert Werner (avstrijski novinar)
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Nisem bil v tem postroju, ker sem imel po spominu takrat druge zadeve-ta je bil itak "formiran" v propagandne namene- tudi ni bilo dosti novih uniform in orožja..kot vidiš, so nekateri bili oblečeni v stare obleke, vključno z mano brez brk.
@sgh-so te že izpustili iz zaprtega odelka? smanji doživljaj..če si bil ti vpoklican, sem jaz bicikl.
Škoda ker ne veš kaj si ti in smilijo se mi tvoji otroc in baba,ker morajo psihično in materijalno trpeti
V tistem postroju me ni bilo,bil sem pa v osamosvojitveni vojski in videl sem napade JNA in borili smo se skupaj za samostojnost.
Žal smo ugotovili da imamo sedaj samostojno KOMUNISTIČNO UDBO MAFIJO SLOVENIJE !
Ajde gremo kidat da vaju ne vidim dons nič na alterju,sploh pa Snecerja ko joka kolk nakladajo mediji o snegu
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Ko boste pisali naslednje stavke se spomnite na smrtne žrtve padlih v vojni za osamosvojitev Slovenije.
Teritorialna obramba Republike Slovenije
Dejan Bizjak († 1. avgust 1993)
Stanislav Požar
Vincenc Repnik
Sebastijan Miran
Jernej Molan
Miroslav Moljk
Edvard Peperko
Peter Petrič
Vinko Repnik
Franc Uršič
Anton Žakelj
Policija
Franc Šuster
Robert Hvalc
Stanko Strašek
Marjan Dobelšek
Željko Ernoič
Bojan Štumberger
Civilisti
Boris Adam
Josef Šimčik
Janez Svetina
Mohor Bergant
Alojz Gaube
Anton Kotar
Jugoslovanska stran
Toni Mrlak (Slovenec)
Franc Špelko (Slovenec)
Tujci
Nikolas Vogel (avstrijski novinar)
Norbert Werner (avstrijski novinar)
Maš seznam letos umrlih na naših cestah? ....
Bo kar za celo stran.
Jna nas ni mogla napasti, ker ni več obstojala
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Jaz tudi ne razumem, kako na to stvar gleda policija.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Prosim, udeleženci vemo zadeve. In še enkrat pravim... Če bi slepo upoštevali odločitve in povelja ministra za obrambo leta 1991 bi delili usodo Hrvaške in Bosne... Tako pa so bili v TO ljudje ki so vedeli kaj je to strategija, taktika, doktrina in naredili kar so naredili. Vsa čast jim.
Čeloglavec je pa en navaden oportunist in vojni dobičkar. Prvi na spisku lustracije.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Zakaj? A tisto morda ni bila JLA? A naša vojska morda ni bila Teritorialna obramba, ki je nastala kakih 20 let prej - zgolj iz previdnosti in kljubovanja? A ni tista JLA par mesecev prej poizkusila našo TO razorožiti - na pol ji je celo uspelo!?
Kaj se spet greste?
In na Kosovem so se v OVK borili Albanci.Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
No no, OVK je Kosovska in ne Albanska; zemljepis in zgodovina - sedi, 1
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Zakaj? A tisto morda ni bila JLA? A naša vojska morda ni bila Teritorialna obramba, ki je nastala kakih 20 let prej - zgolj iz previdnosti in kljubovanja? A ni tista JLA par mesecev prej poizkusila našo TO razorožiti - na pol ji je celo uspelo!?
Kaj se spet greste?
Govorim o snecerju, ki omalovažuje žrtve v osamosvojitveni vojni.