Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ksss...kss. Stari!
Upam si stavit lev jaj`c da si pogooglal kaj za vraga je "avgas"
Jp..pa malo vozit kombija po avtocestah evrope, pa bo poba mel občutek, kaj so "orožne vaje". brezveze..Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ksss...kss. Stari!
Upam si stavit lev jaj`c da si pogooglal kaj za vraga je "avgas"
Idi raje dalje kosilnice šraufat, tam ni kaj dosti za zafurat.
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
KSZ
Kam se je spet ta tema pripeljala. BTW ta postroj zame ni vreden NIČ ker vprašanje kaj bi bilo s temi "patrioti" če bi zares zapokalo. Osebno sem bil premlad, da bi bil takrat v prvih vrstah, svojih švoh 7 mesecev sem pa pustil državi in bi šel ponovno, res da samo tiste zadnje mesece, šola nekako mi ni nikdar dišala.
Sem pa mnenja da tisti kateri so sodelovali (tko v prvih vrstah) v tej naši desetdnevni vojni (hvala bogu in vsem tistih ki os imeli prste zraven da je trajalo samo toliko in v takšnem stanju kot je), dvomim da bi šel kdo na takšno proslavo. Z nekaterimi sem govoril, kateri so bili na Nanosu, ko je "zaropotalo" in vsi so povedali da ni prav ljub občutek ko ti šviga mimo glave. In večina jih je tudi bila mnenja, če bi hotela JNA ali ostanek nje kaj drastično ukrepat da bi se lahko razvilo v tak slučaj kot se je potem v drugih delih bivše države. Če ne drugače bi samo pol vipavse doline (po pripovedih) zradirali z par dobro odmerjenimi izstrelki. Ampak imam občutek da tega kljub vsemu niso hoteli.
Vsem žrtvam pa lahko samo poklon in hvala vsem da jih je bilo na koncu samo manjše število. Bi bilo pa zanimivo slišat kaj imajo družine padlih od tega, napram takim glasnim "osvoboditeljem". Za veterane vem kaj imajo oz. mogoče so jim tudi to že ukinili, za družine padlih pa nisem nikoli kaj dobrega slišal, čeprav bi si vsekakor zaslužili veliko več kot tej "domnevni osvoboditelji".
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Saj skoraj vsi tako normalno razmišljamo, problem je, ker nekateri častijo "edinega osamosvojitelja" in ti se eden izmed njih.
Nima kaj kriminalec organizirat z denarjem Pošte Slovenija nekega postroja vojske, kjer še retušira izvirno fotografijo.
Noro in bolano.
A so šli še potem v pivnico in je imel tam govor?
Pa kdo so to po tvoje "osamosvojitelji"? to smo vsi Slovenci, ki smo tedaj bili za Slovenijo. Ne grabite si teh privilegijev in ne zlorabljajte dogodkov osamosvojitve.
Se vidi, da si napumpan od edinega pravega osamosvojitelja Ivana, ziher imaš doma vse njegove pravljične knjige.
Sej ne veš več kaj bi nabijalCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Od kod ti takšni neumni izrazi = sovražiš?
Pa saj Ivana sploh ne poznam. V vseh medijih lahko spremljamo njegova velika dela.
Jaz samo takšnega početja ne odobravam, da bi ga pa sovražil pa je že malo smešno. Je pa res, da tako janševiki razmišljajo, če ne podpiraš božanstva potem kao naj bi sovražil.
Povej mi, o katerih "osamosvojiteljih" je govora? to je šele smešen izraz.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
ajej temu se je čist odpelal
Tole tukaj zame ni nobeno simbolno dejanje, še več kaj takega se za moje pojme ne bi smelo niti zgoditi. Simbolno dejanje ali karkoli že lahko stori uradna slovenska vojska, saj jo imamo (čeprav niti ne vem zakaj, ampak dobro če jo že hočejo naj jo bo), ne pa neka skupina ljudi ki niti ne nosi slovenske uniforme, niti njenih oznak.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Postroj vojske je simbolno dejanje in spomin na vojsko in osamosvojitelje !!