Postavitev postelje - a je vazno kako je obrnjena?

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Po Feng šuju je položaj postelje, kjer je glava na severu, noge pa na jugu, lega smrti. S postelje moraš vedno videti vrata in okna.
Glava proti:
- severu: pomaga proti nespečnosti, lahko pa preveč umiri življenje.
- SV: poraja živčnost in hude nočne more.
- vzhodu: idealna za mlade ljudi, saj zbuja občutek, da je vse pred njimi, idealna za razvoj in živahno življenje.
- JV: spodbuja komunikacijo in ustvarjalnost.
- jugu: krepi strast, vendar pripomore k vročim prepirom in nevarnosti ločitve.
- JZ: umirja odnose, lahko je vzrok nestabilnosti v življenju.
- zahodu: dober spanec s splošnim vzdušjem zadovoljstva, povečuje romantičnost in dohodek.
- SZ: omogoča daljše in globoko spanje, povezana z vodenjem in občutkom obvladovanja zadev, priporočljiva za starše.

Tako pravi Feng Šui, kaj je pa res, je pa treba sprobat. Ker sama tudi prenavljam spalnico, mi je to zanimiva tema, ampak mislim, da mi ne bo preostalo drugega kot postavit posteljo z vzglavjem proti severu.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Spalnico ali vse kar je?
confused-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
...in katerakoli je že spala na postelji je pohvalila da se je spalo kot se zagre.

17758-icon_confused.gif

Hm, zase vem, da nisem vozil punc domov zato, da bi spale.
evil.gif

Kaj sta pa še delala ko je blo po 5 minutah konc lušnga? Sta se pogovarjala celo noč?
grin1.gif

Ma ta feng šui je spet eno mešanje megle in eni spet dobr služjo s tem. Podobn kot ti šlogarji. To mi je neverjetno kako so lahko ljudje tok naivni in plačujejo takšnim nakladačem.
rolleyes-1.gif
Ampak očitno jih ni malo, ki radi nasedejo. Ovčke je treba strižt.

Postlo si postaviš tko kot se ti zdi najbolj smiselno v prostoru. Še vedno jo lahko prestaviš, če se ne boš dobr počutu.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Postavitev postelje je to. Ampak dejansko je tako, da če bi hotel, da Feng Šui res deluje, da bi moral že pri gradnji bajte tako razmišljat. Sej ne vem, sama se ne ukvarjam s temi stvarmi toliko. Ene par stvari upoštevam, to je pa to.