Postajam nacionalist.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no ampak mislim, da je "povečevanje" kriminala tok izrazito pri južnjakih ker so večinoma vsi brez šol, nekvalificirani, radi bi pa vsi imeli spyder bunde, nove x5, ipd... In tudi starši so ponavadi delavci, tako da itak ni nikoli preveč denarja doma. In takim ostane le še ulica in kriminal. Sej ne rečem, sej dost se jih spametuje in pol po srednji šoli začnejo drugače razmišljat pa živet. Pač nekaterim rata in postanejo nekaj (mislim v ilegali), druge pa tud policija pospravi. In tud morem rečt, da se mi zdi, da imajo južnjaki napačno vzgojo. Starši jih vzgajajo, da se počutijo ogrožene na vsakem koraku, da ni nič narobe, če skoz iščejo probleme - saj so oni itak vedno žrtve. Slovencev je malo s tako vzgojo.

In ne vem če smo slovenci v AU, IT, isto kar so južnjaki tukaj. Dvomim, da se tako obnašajo.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Citat:
Uporabnik shift pravi:
si bil kdaj gor in to občutil na lastni koži.jst sm zaradi tega moral po celovcu bežat ker sem govoril slovensko v lokalu z kolegico.

Živu sm v Avstriji 2 leti (v Niedeosterich) in nikoli nism meu probleme zaradi jezika pa nemščino lomim "po domače povedano"
Avstrijci so nadPovprečno strpen narod in sprehodite se po Wienu pa da vidite koliko je domačinov (cca 10%)

Očitno so samo na Koroškem nestrpni do slovencev (neki procent) in ne metat vse v isti koš
jezen.gif

Edina večja napaka v mojem lajfu je da sm se vrnu v SLO
rolleyes-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
no ampak mislim, da je "povečevanje" kriminala tok izrazito pri južnjakih ker so večinoma vsi brez šol, nekvalificirani

E moj Subarujevc tuki si pa pošten brcnu v "temo"
priden.gif

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no, pa me prepričaj v nasprotno.

Katere srednje šole so najmočnješe z južnjaki?
confused-1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
turbobitch a si preveč zadnje čase okolh ponoč hodu - polna luna vampirji - pa si se okužu z nacionalističnim virusom. Če si se ni poti nazaj. Razen če zmešaš kri 3 bosancev (obvezno srb muslič in hrček) s krvjo čistokrvnega srba in hrčka, če boš dodal še kakkega zumbota pa kitajca bo pa zihr prjel.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
si bil kdaj gor in to občutil na lastni koži.jst sm zaradi tega moral po celovcu bežat ker sem govoril slovensko v lokalu z kolegico.

Živu sm v Avstriji 2 leti (v Niedeosterich) in nikoli nism meu probleme zaradi jezika pa nemščino lomim "po domače povedano"
Avstrijci so nadPovprečno strpen narod in sprehodite se po Wienu pa da vidite koliko je domačinov (cca 10%)

Očitno so samo na Koroškem nestrpni do slovencev (neki procent) in ne metat vse v isti koš
jezen.gif

Edina večja napaka v mojem lajfu je da sm se vrnu v SLO
rolleyes-1.gif

ne mečem vse v isti koš.hotel sem samo povedati da lahko jih fašeš na islanidji ali pa v albaniji.narodnost nima veze s tem

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

In ne vem če smo slovenci v AU, IT, isto kar so južnjaki tukaj. Dvomim, da se tako obnašajo.

bo treba mal po svetu iti.v nemčiji smo toliko priljubljeni kot slovaki ali poljaki.
toliko o tem da ne boš mislil kako spoštovan narod smo v EU

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
dobro gor so turki razred zase.njim ne more biti enak nihče po obnašanju.
tudi južna brača se gor obnašajo kot recimo mi slovenci.bolj "evropsko·če se lahko tako izrazimo

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
mi smo bili včasih skupna država.nekaterim to še sedaj ne gre v glavo da nismo večin da bi pač radi da govorijo slovensko.se mi zdi da če počakamo še rod ali dva bo stvar drugačna.
si bil recimo kdaj v bosni ali srbiji.dol so veliko bolj sproščeni manj zateženi in celo prekašajo po obnašanju kako državo ki je v EU

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hja... nisem bil. Sem pa slišal od kolegov, da je tam druga pesem.

Se pravi da je vzrok nekje pri nas...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem že imun postal na bombe v Šiški.

Jap bombe, ne petarde. Nizka frekvenca, se pa zatrese cela hiša, ne samo šipe.
bonk.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
vzrok pri starših se mi zdi da je da so še vedno ponosni preposnosni če smo natančni iz kje izhajajo in to še vedno uveljavljajo.otroci pa so že od malega vajeni da jim je kdo rekel da so čefurji,taspodni,bosanci(so se počutili manjvrednega)in sedaj ko so odrasli so ratali malo jaæi.kar kažejo na primitiven način.najbolj žalostno je to da se jim priključijo tudi slovenci ki v njih vidijo svoj vzor
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.393
5.666
113
S tastarimi je tko.......da so živel z nami u ex YU in se jim ne da prilagajat ker so mnenja da smo etak isti narod (stara šola)...pa drugač niti niso obremenjeni s tem.
Razni nesocializirani čefurčki pa pač doživijo 5minut slave ko pridejo v puberteto pa jim hormoni zašpilajo...pa se grejo delit po narodnosti pa se grejo bunit zarad idealov katerih del niso nikol bli! krneki če se mene vpraša! važn da majo razlog za težit