Postajam nacionalist.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
In v tem ne vidim nič dobrega. Zakaj postajam nacionalist. Ubistvu nevem. Sam ko vidim kako se obnašajo naši bratje ki pri nas živijo vse to pride na plan. A sem jst kriv? So oni krivi , da jst postajam nacionalist? Je to dobr , je to slabo?

PS. Je kdo slišal v Šiški ob 4.30 zjutri 5 zelo glasnih eksplozij?

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
A nisi bil še en mesec nazaj orto liberalec? Titula Rupsi ti ne uide.
zmaga.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Sej nisem nacinalist...še. Sam če bo šlo tko naprej lahko do tega pride. In ne jst nisem orto liberalec. mogoče sem malo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Prej bi reku da bombe, amapk je pol un " naglas" ko so se smejal in razgovaral bolj zmotil. Softi ne izzivi. Dobr veš kaj sem mislu.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
To kar muarija meče že dolgo ne spada več v kategorijo petard. Zabavajo se z doma narejenimi pipe bombami, ki po možnosti ob eksploziji sprožijo še nekaj avto alarmov. Kolikšna je že zagrožena kazen? 1000 €?

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
mogoče so bili GDji.
ko je bila tekma na jesenicah so kamermana skor ubil z temi doma izdelanimi zadevami.3x je tko počlo u hali da so še bratje bosanci kateri hodijo na tekme ostali brez besed

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Pa dobr ni tema o petardah. Vedno bolj mi gredo na jetra ljudje iz ostalih bivših držav ex-Yu. Ne znajo se obnašat, povečujejo stopnjo kriminala, za njih določena pravila ne veljajo. A je to normalno? Zame ne.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
...stopnjo kriminala?
hysterical-1.gif

kriminal se bo povečal samo zaradi tega ker so nekateri meneđerji, uprave, direktorji,... postali preveč pohlepni.

nekateri se pa komaj preživljajo z minimalnimi plačami (pa ima npr. 20let+ delavne dobe, pa sebi/otroku ne more privoščiti nič), zdej bodo pa ostali še brez služb
smirk-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Tudi jaz ne bi pripisoval višanja stopnje kriminala "južnjakom". To je veliko širši problem, ki ima zadaj samo eno ... denar in nepravično delitev tega. Btw, se sploh zvišuje stopnja kriminala, al je to samo predvidevanje?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne vem, če je ravno tako.
veliko južnij je 'kriminalcev', mnogo jih je treba priučiti marsičesa, sam kako znajo pa tudi domači izvajat teroro je pa nesprejemljivo

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.393
5.666
113
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
...stopnjo kriminala?
hysterical-1.gif

kriminal se bo povečal samo zaradi tega ker so nekateri meneđerji, uprave, direktorji,... postali preveč pohlepni.

nekateri se pa komaj preživljajo z minimalnimi plačami (pa ima npr. 20let+ delavne dobe, pa sebi/otroku ne more privoščiti nič), zdej bodo pa ostali še brez služb
smirk-1.gif

Se strinjam...to je podobno kot v ameriki...kjer so za vse krivi črnci...ker jih pač lahko pokažejo po TV...raznih direktorčkov pa ne!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Jah nevem zadne čase se mi dogaja da samo tako vidim. Sej mogoče je to samo primer da postajam nacionalist. Ker ubistvu vidim probleme samo v južnihi in zato sem nacionalist. Nevem , zmeden sem.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
turbobitch,

huhu bogi... sej si iz šiške, to je normalno, sami imigranti, bizar! Pač postajaš nacionalist al se odseli al pa sprejmi to v kar se spreminjaš, družba te je takega naredila, ne opravičuj se nikomur.

Kamele0N

23. jul 2008
42.393
5.666
113
Hehe in pol qqqqqq k se z nožem okol sprehaja komentira to temo!!!! Tema stari!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
No moj pogled,

počasi prihaja recesija, veliko ljudi bo na cesti..... dela še za čiste slovence ne bo več.

Tko, da bodo nekatere manjšine postale zelo odveč. Pred 30 leti, ko so nekateri prišli še z jedilnim priborom niso znali jesti. Njihovi potomci pa tudi ne verjamem, da so se evoluirali s kamene dobe v našo. Če se še slovensko niso naučili v 30-40 letih
bonk.gif
Tko da za delat jih ne rabimo, ostanejo jim samo še stari Audiji, Bmw-ji in pizdarije.

Jelinčič bo čez 4 leta pokasiral ogromno glasov, če se bo ta kriza malo več časa vlekla. Tko da sigurno ne rabimo še kakšne đamije, ker čez 10 let jo bomo podirali
evil.gif

No samo moj preprost pogled na zadevo.

Nazadnje urejeno:

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Hehe in pol qqqqqq k se z nožem okol sprehaja komentira to temo!!!! Tema stari!

Kva, dozdej nism nobenga ubil, razn enga belga pudla.
grin1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.393
5.666
113
No ja jtfc ne bodmo tok extremistični...če nebo takih k si ti bo tud đamija stala! Use se da!

Je res da je velik čefurjev nesocializiranih...ampak to se da uredit na lep način..sam mal se policijo privije! Vrjem 3/4 wannabe čefurčkov iz moje mladosti k so se preveč junačl je po raznih zaporih al pa je drugač za njih poskrbljeno! Ostalih 1/4 normalnih hod v službo...ma familijo...in življenje teče naprej!
wink-1.gif