Citat:
Uporabnik Car pravi:
Poštar mora obvezno pustiti listek, če pošiljka ne gre v nabiralnik, tudi če pošiljka ni poslana priporočeno! Kar se tiče odklepanja cele vrste nabiralnikov, pa poštarji nimajo več nobenih ključev za odklepanje teh vrat, ker so nam jih pobrali, češ, da ne smemo odpirati, ker bi npr. lahko kaj ven vzeli...Hudiča, saj mi dajemo pošiljke noter...
Pa še ena pomembna stvar: Pakete, sploh iz tujine, dostavlja tudi mnogo drugih služb, ki so konkurenčne Pošti Slovenije, za to prej preverite, preden se k.určite tukaj, kdo je dostavljal. Sploh pa ni treba takoj it jokat na pošto in prijavit poštarja, vse se da lepo zmenit, verjemite!!!
Naročaj pošiljke na naslov, kjer si dosegljiv med tednom?Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Vendar, ker me med tednom ko hodijo pošiljke ni doma, se težko sam pogovorim s poštarjem.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Po tvojem bi potem poštarjem bilo obvezno popoldansko delo. Me zanima kake zabuhle oči bi ti dobil, če bi ti tvoj delodajalec rekel "Dragi moj Snacer, od jutri naprej bo tvoj delavni čas izključno od 14 do 22 ure" ... a bi ti pasalo?
Citat:
Uporabnik ales85 pravi:
MrDaco za peke te pa ne skrbi, ko ponoči pripravljajo kruh in pecivo? In še mnogi drugi...
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Naročaj pošiljke na naslov, kjer si dosegljiv med tednom?Citat:
Vendar, ker me med tednom ko hodijo pošiljke ni doma, se težko sam pogovorim s poštarjem.
Citat:
Ni tako enostavno, ker me običajno ni od 5.30 do 19.00. Med tem časom sem pa večkrat dnevno na 3 različnih lokacijah (faks in 2 različni službi). Se zgodi, da kakšen dan pridem že ob 17h domov, ali pa kakšno uro prej, da lahko grem kaj kupit ali pa uredit (recimo na pošto po paket)
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
. Če naročiš pralni stoj, potem bodi doma ali pa si naredi tak nabiralnik da bo šel notri!
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kot delodajalec bi raje videl, da pošilje dostavlja, ne pa da jih vozi na izlet. Meni ni problem, ko sem v mestu in imam pošto blizu, kaj pa ko dostavljajo v rovte.
Verjetno je pametno prej poklicati, tisti EUR stroška za klic ali še manj ne bo problem. Drugi kličejo ali pustijo mobitel na listku če ne kličejo.
Ampak ne, boljše je delat kot avtomat, pocinglaš ni, gremo dalje, ko "razvoziš" 50 paketov si opravil delo jih razložiš na pošti in magla.