Posojilo ponudba velja za vse slovenije

financepost

Zelenc'
18. avg 2016
3
0
1
finance objava je ameriški zasebni posojila podjetje, ustanovljeno izključno za namen zagotavljanja finančne svobode za vsakega posameznika, podjetja in domove. Naša posojilo program vključuje, poslovna posojila, posojila za nepremičnine, kmetijska posojila, hipotekarna posojila, avto posojila, študentskih posojil in še veliko več .....

Ponujamo tudi finančno svetovanje in posvetovanje za vsakega posameznika, ki iščejo poslovno svetovanje, idej za začetek ali upravljajo svoje podjetje, podjetje ali doma. Vse naše posojilo program, so po obrestni meri 3,6%, s smernicami Svetovne banke strankam prijazno poslovno okolje.

Pišite nam danes z e-pošto financepost@post.com

dobite posojilo iz ameriškega zasebnega posojila podjetjem (št predplačilo)
2468020-fast2.jpg

Priponke

• 2468020-fast2.jpg
    2468020-fast2.jpg
    5 KB · Ogledi: 240
Nazadnje uredil moderator:

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Jaz bi vzeli kredit!

Bila zanimati se za 100.000 USD (handret tauzent dolar) če mogoče je to. Hotela odkup podtjetje ampak finančni težava ne dopuščati.
Kakšno je rok plačilo za? Katere papirje vi vse potrebovati?

cheer.gif

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Na FB imaš cel kup posojilodajalcev. Spamerjev.
smile-1.gif

Samo ne se pustit nate.....
smile-1.gif

https://www.facebook.com/mariejocelyne.sewchum?fref=ufi

Dober večer gospod / gospa,
Sem to pošiljanje pričevanja po storitev, ki mi je dala gospa, ko sem iskal za posojilo denarja. Zahvaljujoč gospa ♥ Cathy BARAFFA ♥ sem našel nasmeh na obrazu. Prav zaradi nje, da sem dobil posojilo v višini 70.000 € in dva od mojih kolegov so prejeli tudi posojila od Gospe brez kakršnih koli težav. Svetujem vam, da ne izbere napačno osebo, če dejansko želijo zaprositi za posojilo denar za svoj projekt in katere koli druge. Sem objavila to sporočilo, ker Cathy dobro počutil, s tem posojilom. To je s pomočjo prijatelja Srečal sem pošten in velikodušen dama, ki mi je pomagal priti to posojilo. Zato predlagam, da se obrnete njo in to vas bo zadovoljila vse storitve, ki jih postavljajo. Tukaj je njegov email: oberlin01@outlook.fr
hvala

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Mi vam veliko posoditi vi nam mall za to placati, vi to zelo ugodno dobiti!!!😁

Mi samo zaracunati vnaprej stroske odobritve. Nic za to storiti vi veliko denar dobiti.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Skoraj tako kot tisti strmoglavljeni nemški milijonar (fluge.de). Da dobiš dva milijona švicarjev posojila daš milijon in pol evrov garancije.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Pa saj je tudi bil?

Al si ti merilo za pamet pa potem si ti 10 on pa naj bi bil 10 ?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Če si pameten, ne nasedeš na tak očitni nateg.

Verjetno je hotel igrati tiste kozarčke na pumpi?

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Tiste so vcasih rabile posojilo, vracale so najraje v naturalijah

Mlajši, v imenu nekaj starejših, ampak občasno še potrebnih bivših kurbirjev vas čisto resno prosim za nasvet!

- katere danes najbolj potrebujejo posojila (šola za med. sestre, frizerke, kakšne tretje)?
- za kakšne vsote gre?
- kakšni so penali, če posojilojemalka ne vrača redno obrokov? Analni seks? Globoko grlo?
- najbolj primeren, oziroma najbolj uspešen način komunikacije? Oglasniki, oglasne table šol, listki iz letala? Fb skupina "kdor huka, naj plača"?

In najboilj pomembno vprašanje: kako zagotoviti, da posojilojemalko ne boš videl enkrat, pa vendar trikrat: prvič, zadnjič in nikoli več? Ker bo spizdila?

Bog vam poplačaj za nasvete!
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Ja, znanci iz Srbije so mi povedali, da je v Nišu že plača 100 erov mesečno - pojem...

Potem ni čudno, da je stanje tako,kot je.