Posnetek groženj varnostniku v Izoli

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Srandi

Pripravnik
16. feb 2011
338
0
16
Papak se je spravil na varnostnika zaradi obračanja
bonk.gif

Svašta

http://www.zurnal24.si/izola-varnostnik-potegnil-pistolo-in-podal-ovadbo-clanek-153170

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Mogu bi mu spraznit pištolo v glavo. Ponovno naložit in en metek še v snemalca med une roge njegove. Za darilo pa z obema obrnit na njegovemu dvorišču. Pod ročno.

Name bi se samo 1x zadrl, pa bi požru gvir z ročajem vred. Brezobraznež.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.514
5.708
113
Ubistvu se lahko nekako snemalcu kvečjemu zahvali da je posnel vse skupaj in pokazal da je varnostnik upravičeno potegnil pištolo

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Svašta, kakšni kreteni hodijo po svetu. Upam, da so mu plavi lepo kazen spisali.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
Če se pred policisti nebi spravil na varnostnika bi občanu še verjel, glede na obnašanje je pa čist možno da je še preden se začne posnetek kej mahal okol. Smešno kok je velik proti varnostniku in majhen proti policistom.
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Če se pred policisti nebi spravil na varnostnika bi občanu še verjel, glede na obnašanje je pa čist možno da je še preden se začne posnetek kej mahal okol. Smešno kok je velik proti varnostniku in majhen proti policistom.
smile-1.gif

Ja policaja sta kar konkretne višine, res pa je da tak clovek je enostavno "prevšoh" za varnostnika, če ga tle en wannabe mafijas okol šeta.
Sem prepričan da je ta "občan" redni problematik na temmu območju,to že iz načina govora do varnostnika in obnašanja vidis, da ne omenm tega da je vprico policije napadel varnostnika, kaj šele ce policije nebi bilo.

Upam da ga kaznujejo in ne samo z JRM, ker taka oseba je zmožna pustit nekomu trajne posledice,samo zaradi malenkosti.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
občan je že od devetdesetih dalje vedno eden izmed top 3 pretepačev izzivalcev na obali kolikor jaz vem.
Prešteval je že mnogo kosti mnogih drugih občanov. Obnaša se kakor priča filmček.
Dvomim, da bi se mu kdo od moralistov želel po pomoti znajti na njegovi življenski poti v neugodnem položaju.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz

Pri zahodnih sosedih bi takle kaliber ob prihodu mož postave lizal prah z asfalta, medtem ko bi mu drug karabinjer meril v glavo z avtomatom. Sem za človekove pravice in sorazmernost, ampak pri takšnih kalibrih pa sem bolj za takšen pristop:

Marine_Stabbed.jpg

disc

Guru
4. feb 2011
2.462
586
113
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz

Pri zahodnih sosedih bi takle kaliber ob prihodu mož postave lizal prah z asfalta, medtem ko bi mu drug karabinjer meril v glavo z avtomatom. Sem za človekove pravice in sorazmernost, ampak pri takšnih kalibrih pa sem bolj za takšen pristop:

Marine_Stabbed.jpg

Pri nas bi tut mogle biti takšne lekcije kot jih majo taljani za tele frajerčke, k se majo za nedotakljive.

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz

Marine_Stabbed.jpg

Pri nas bi tut mogle biti takšne lekcije kot jih majo taljani za tele frajerčke, k se majo za nedotakljive.

... in potem tip najame hudega odvetnika, ki zhebe policaja, da bo ta od svoje bedne plače še nekaj let plačeval odškodnino.

Po moje so policaji delovali povsem primerno. Ko je zagustilo, so ga potegnili nazaj, v glavnem pa so mirili situacijo.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
To, da je vpričo policajev napadel varnostnika je instant arrest, v US of A bi ga še s tazerjem stresli. Tukaj pa dvomim, da je sploh dobil kazen za motenje JRM. Je pa zanimivo, kako so na YT komentarji večinoma na trenirkarjevi strani
sprasujem se.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.782
180
63
Zanimivo kako flegma sta bila policista, ko sta se pripeljala. Dobila sta info, da se s pištolo okol maha, onadva pa rileksed proti problematiku. ZDA bi ga izza avto pozvali da se vleže na tla, ksiht dol, roke na hrbet, 2x, pol pa šus o telo.
Jaz bi najprej varnostnika imobiliziral potem pa še problematika. Bi že naslednji dan v priporu povedala zakaj se je šlo, tacajt naj se pa hladita, oba.

lp

Kamele0N

23. jul 2008
42.514
5.708
113
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Zanimivo kako flegma sta bila policista, ko sta se pripeljala. Dobila sta info, da se s pištolo okol maha, onadva pa rileksed proti problematiku.
Jaz bi najprej varnostnika imobiliziral potem pa še problematika. Bi že naslednji dan v priporu povedala zakaj se je šlo, tacajt naj se pa hladita, oba.

lp

confused-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.782
180
63
Če sem jaz policist in mi javijo, da je nekdo maha s pištolo, ga bi najprej zavaroval, potem pa spraševal, kaj in kako.
Pištoli ni bi obrnil hrbta. Tudi varnostnik je samo človek, lahko da ga je baba zjebala in je jezen na cel svet, kaj pa veš.
Najprej pištola dol, roke na hrbet potem pa kako in kaj.

lp

Kamele0N

23. jul 2008
42.514
5.708
113
Pa sej vidš da se je varnostnik vedel profesionalno......cev ves čas proti razgrajaču....brez mahanja naokol.....ko prideta policista in ko se mu prvi približa da mu bo pokazal hrbet....jo usmeri navzdol.....

Vse cool če majo orožje v rokah normalni ljudje

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.