poslusanje mp3 preko avtoradija ...

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
Na kak princip pa to funkcionira? Kam to zvezeš? A je to univerzalno?

LP

Ja in ne. Deluje preko cd changer vhoda, pri čemer ti delajo kontrole na volanu (če jih imaš), na ekranu ti prikazuje ime skladb... Lahko pa deluje preko aux-in vhoda, pri čemer vse upravljaš preko predvajalnika.

Torej če imaš na avtoradiu priklop za ch changer ali aux-in lahko uporabljaš.

Poštena zadeva za male pare. Moram se malo pozanimati kak pa kaj z mojim avtoradiem (ali pa če kdo tu ve). Notri imam Blaupunkta travelpilot EX.

-bukoyowbwk-kgrhgookjuejllmuhvfbkokf-elng-1-7157.JPG

Če bo tale zadeva za 8€ funkcionirala jo bom nabavil, če ne pač ne. Xcarlink se mi zdi drag glede na to, da sedaj spečem mogoče en CD na mesec, če ne še manj, ker večina glasbe ki jo poslušam je že itak posneta
grin1.gif
.

LP

Nazadnje urejeno:

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Skoraj ne verjamem, da ima avtoradio navigacijo, nima pa izhoda za CD menjalnik.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.534
855
113
A to še vedno govorimo o DX zadevi za <10$? Ta ima samo 3.5 jack in ni nobene kontrole (razen daljinca).

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
na prvo zogo mi je interface bolj vsec, ker ostane v avtu originalen avtoradijo, ki ok lovi radijske postaje in ni mikaven raznim dzankijem za krajo, ker vejo, da za tak avtoradijo ne bodo dobili nic.

Če si pristaš lepega in čistega zvoka, in seveda dobro slišiš, potem transmiter ne bo dobra izbira.
Jaz sem pri novi hondi zamenjal kompleten sistem, res, da je bilo treba nabaviti tudi enako masko, ampak džankiji bi imeli kar precej dela, da bi avtoradio dobili ven. Razdreti bi bilo treba pol armature, pa še sredinsko plastiko (kjer je ročna), da se radio sploh lahko vzame ven. Z baterijsko fleksarico pa najbrž ne hodijo naokoli, pa itak bi jih hrup in še prej alarm pregnal.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
A to še vedno govorimo o DX zadevi za <10$? Ta ima samo 3.5 jack in ni nobene kontrole (razen daljinca).

Ne. Ta je samo preko aux-in. Preko cd changerja pa bo treba xcarlink in podobne vzet.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ta moj iz DX je samo AUX priklop. Kasneje vse upravljaš z daljincem ali z gumbi na playerju. Glasnost, izbira muzike, izbira map in izbira EQ. Veliko boljše od FM predvajalnikov, je pa res problem, če original avtoradio nima nobenih priklopov.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Vleče iz zadnje strani vozila do predvajalnika. Jaz sem ga montiral v predal pod radijem.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Jst sem tudi probal tri različne in na vseh isto. Stalno je blo treba menjat frekvence, kakovost zvoka je bla pa tud slaba.
Jest sploh nevem na kateri frekvenci mam ker je ne spreminjam. Nevem men se zdi kvaliteta cist vredu.

Pri meni je tut bla kvaliteta čisto ok, brez šuma itd..Seveda pa je blo to uporabno le na določenem območju, kjer je ista prosta frekvenca.

Zaj pa mam lg avtoradio z usb.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Zanima me, če kdo pozna tole zadevo. Vse kar potrebujem, je z povezava z iPhoneom, se pravi, da gre zvok iz telefona na avtoradio (glasba+navigacija) in da se telefon ob tem polne (zmontiran bo vrjetno na broditov nosilec), skrbi me le kvaliteta samega vmesnika. Slišal sem kar nekaj o Dension gatewayih, vendar je zgoraj omenjena rešitev polovico cenejša, ne vem pa kakšna je kvaliteta zvoka in če se pojavljajo kakršnekoli težave.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Zanima me, če kdo pozna tole zadevo. Vse kar potrebujem, je z povezava z iPhoneom, se pravi, da gre zvok iz telefona na avtoradio (glasba+navigacija) in da se telefon ob tem polne (zmontiran bo vrjetno na broditov nosilec), skrbi me le kvaliteta samega vmesnika. Slišal sem kar nekaj o Dension gatewayih, vendar je zgoraj omenjena rešitev polovico cenejša, ne vem pa kakšna je kvaliteta zvoka in če se pojavljajo kakršnekoli težave.

ravnokar dobil zadevo po posti ... sicer ni za bmw, ampak mislim da je razlika samo v konektrojih ... porocam ko vgradim ...

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Super, se priporočam za feedback. Sem izbrskal nekaj infromacij o teh Yatour vmesnikih, vendar večina montira USB/SD varjanto, pa še to bolj malo piše. Če stvar deluje brez kakšnih problemov in je kvaliteta zvoka spodobna, potem se bom verjetno odločil kar za to varjanto.