Včasih je bolje, da je šipa orenk počena kot pa da je samo ena pikica.
Zato, ker ponovna vgradnja nikakor ne more biti enako kvalitetna, kot tovarniška vgradnja.Zakaj nebi menjal, če pošteno plačaš premijo. Če je tvoj strošek je seveda drugačna matematika.
nemenabijat naslednjič ko boš zavaroval boš lahko dobil izključno nadomestek - enako šipo kot jo že imaš notri. Razlika pa ni glih, da bi šel na dopust s tem denarjem.
+1.To se popravi z epoksijem, menjava šipe je v tem primeru nesmisel..
To se popravi z epoksijem, menjava šipe je v tem primeru nesmisel.. glede na dramo katero delaš bi človek mislil da imaš lih tolkšno luknjo da gre teniška žogica skozi..
Če imaš pravi kasko za šipe dobiš original. Tapravi servisi znajo lepo zamenjat šipo.Tako je, rajši imam popravljeno pikico od kamencka pa tovarniško vgrajeno steklo, drugo je če se zadeva ne da popravit, potem pa itak nimaš kaj
Ne bi smelo biti razlike, razen če imaš smolo in na servisu ne nanesejo lepila dobro in ti ob dežju začne zamakati, to se je zgodilo moji stranki pred kratkim...Kaj točno je razlika med original vgrajeno in menjano? Ajde če ti jo otroci v vrtcu z patafix menjajo je slabše ja. Z kvalitetnim lepilom nanešenim kot je treba pa je to čisto enakovredno.
3x sem zaradi tega senzorja hodil na pooblascen servis kjer so.menjali šipo.Če imaš na avtu senzor za dež, ga preizkusi po menjavi, da vidiš, če so zrihtali zadevo...
Kaj boš umazal? Saj ne pacaš kita s špohtlom. Z šobo drsiš po plehu in ostaja sled kita. Daleč stran od plastike. Še od vsega je najbolj čisto delo nanašanje kitaStropne obloge po mojem ne, obloge A stebričkov pa je dobro umakniti, da jih ne umažeš med nanašanjem kita...