Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem tudi že imel na kakšni gumi, pa sem se normalno lahko vozil dalje. Po moje nastane pri plezanju na robnik. En vulkanizer mi je rekel, da je poškodba na boku prevelika samo takrat, ko nastane zaradi tega bula. Če ima prav pa ne vem, vulkanizerji so itak znani, da vsak svoje trdi
To ni nic, vozi se naprej. Ce bi moral menjati gumo in dajati za maso ob taksnih poskodbah, bolje, da enkrat na teden odsraufamo kolesa in jih pregledamo se iz notranje strani.
Par let nazaj so mi v Daimlerju zagotovili, da se poškodb na bokih pnevmatik ne sme popravljati (vulkanizirati) iz varnostnih razlogov. Tako, da bo tisto o vožnji po AC kar držalo.
Ma kaj se ne sme. Samo da so drati celi po boku, pa ni panike. Mam podoben problem na tovornjaku, malo robnik pojahu. V petek gre k vulkanizerju pa bo v soboto popravljeno. Kaj naj 4 nove gume kupm zaradi tega?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.