Posiljevanje Bolhe

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Bolha je znova presenetila z svojim posiljevanjem, sedaj ti ze reklame po mailu posljejo od kaksne firme, kot npr tole
Sam da je dnar, pomojem direktor bolhe svojo mat prodaja.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Dobrodošel v 21.st. Tega bo vedno in vedno več, danes že vsepovsod prodajajo vse. Kolega ima trafiko in tam prodaja tudi
Persil in podobne zadeve, pravi da je tako povpraševanje, da skor vsak dan pakl proda.

Danes se mora vse prodajat, pa tudi če je 10c profe, samo da je profa, neglede nato koliko je, dok ni minusa je super.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.717
128
63
Meni tudi grejo vedno bolj na živce te traparije od bolhinih bolanih reklam...
jezen.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Gre se zarad bolhe k je je zacela racunat nekatere sekcije oglasov, stemi njihovimi trgovinami in zdej se stem spamanjem ko so nabrali mailing listo. Pac pocasi vec nebo brezplacen oglasnik, pa tudi nevem kje sem jest dovolil da mi posiljajo oglase?

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
S tem ko si se vpisal si se strinjal s splošnimi pogoji, ki so se vmes parkrat spremenili na kar so te tudi opozorili, da si dovoljujejo pravico do tega. Sicer Bolha gre v ponovno prenovo tokrat profi varianto. No vsaj tako pravijo, da bo profi namreč namenili so velika sredstva za prenovo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.246
11.192
113
kod Džej-Zija
Če nič drugega, so vsaj iskalnik že zrihtali. Ker je nekoč res katastrofalno deloval, pol oglasov z iskalnim geslom falil itd.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Gre se zarad bolhe k je je zacela racunat nekatere sekcije oglasov, stemi njihovimi trgovinami in zdej se stem spamanjem ko so nabrali mailing listo. Pac pocasi vec nebo brezplacen oglasnik, pa tudi nevem kje sem jest dovolil da mi posiljajo oglase?

Ne vem kaj je slabega v temu, da so trgovine bolj izpostavljene. Trgovina, ki jo postavi pravna oseba je plačljiva. Famozni ebay, mobile.de... imajo to že doooooolgo urejeno na ta način. Fizične osebe lahko oddajo brezplačen oglas. Je pa težava ko fizična oseba oddaja oglas v namene pridobitvene dejavnosti(beri: dela na črno) in tega Bolha ne sakcionira oz ne prijavlja tržni inšpekciji. Za isti oglas pravne osebe plačujejo min. 60€ na mesec.
Enkrat si oddal oglas in si se prijavil na mailing listo. Odjavi se.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.246
11.192
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Jst sem napisal enkrat desetkrat da imam kolca dolgega 24 cm------------bolha skuz nervira...
grims-1.gif

Kaj, ko bi si ti dal na čelo vtetovirati 24 cm? Saj veš, da boš glas in prste šparal, ker nisi sposoben napisat enega sporočila, ne da bi noter še 24 centimetrov vrinil.
stupid-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Nic ni narobe s trgovinami pa ce prav jih je vsaj pol mutibaric.sp, ampak zato da silijo te trgovine v ospredje za dober denar in tebi zagotavljajo to kot top ponudbo in superduper, vse na podlagi tega ker je nekdo placal vec da je njegov oglas v ospredju.

Na bolho in oglasnik hodim zaradi rabljeni stvari in ne zaradi tega da bom kupoval v nekih neznanih SPjih iz vseh koncev slovenije.

Kaj bo mali sp ko jih vedno sesuje bigbang in ostali internet trgovci, torej je vseskupaj blamaza in nepotrebno sranje.

Stem da so zaceli zaracunavati oglase v delu gradbenistva in mi se vedno ni jasno zakaj.

Pa stem da so zaceli sedaj posiljati se oglase na mail liste samo zato ker jim nekdo to placa.