Posilili fanta

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Nisem rekel, da zagovarjam...saj sem rekel, da njudva v zapor, njega pa v poboljševalnico.

ampak dejstvo je, da če fante ne bi bil smrtno pijan, se to ne bi zgodilo.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Dejstvo je, da če ne bi bilo takšnih idiotov, kot sta ona dva, se to ne bi zgodilo.
In zakaj njega v poboljševalnico? Ker se ga je napil, tako kot se vsi mladi. Pa ne zagovarjam tega, da se ga je koma napil, ker to je res sramotno, se pa zgodi. Glede na to, da je star 17 mogoče ni vedel kje ima mejo... Kakorkoli...njuno dejanje je neopravičljivo in upam, da so jima v zaporu dal zlo spolzke žajfe.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ti bi dal v poboljševalnico vse 17 letnike, ki pijejo alkohol? Potem lahko večino 17 letnikov (v Sloveniji) zapreš...

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Dejstvo je, da če ne bi bilo takšnih idiotov, kot sta ona dva, se to ne bi zgodilo.
In zakaj njega v poboljševalnico? Ker se ga je napil, tako kot se vsi mladi. Pa ne zagovarjam tega, da se ga je koma napil, ker to je res sramotno, se pa zgodi. Glede na to, da je star 17 mogoče ni vedel kje ima mejo... Kakorkoli...njuno dejanje je neopravičljivo in upam, da so jima v zaporu dal zlo spolzke žajfe.
vijolčna haha
grin1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Koliko je meni znano, je pri 17 letih prepovedano piti, torej je že sam naredil veliko kršitev. Da se je pa napil "do konca" pa je itak sramotno.

Kar pomeni, da ne spada najbolj v trenutno družbo in da je potrebna dresura.

Če pri 17 napihaš dobiš kazen? Kje v zakonu piše, da mladoletna oseba ne sme pit alkoholne pijače?

Spet lažeš in nakladaš. Takim kot si ti, bi prav privoščil, da bi imeli tvoji otroci kakšen incident, ko bi bili še mladoletni. Me prav zanima, kako poln gobc izgovorov bi imel potem.
smirk-1.gif

Piše,piše.

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nisem rekel, da zagovarjam...saj sem rekel, da njudva v zapor, njega pa v poboljševalnico.

ampak dejstvo je, da če fante ne bi bil smrtno pijan, se to ne bi zgodilo.

Matr si me razpizdu s svojim komentarjem kr napiču te bom. Boš drugič vedu kaj pisat. Kako se ti to dopade?

btw. Kakšn bruhoid morš bit da se ti na tipa dvigne.
stupid-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ne vem, enim se na doječke, krave, ovce, mačke, pse, kure....

sto ludi, sto čudi.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.938
113
v lokalni ostariji
darjan darjan... enkrat bos tudi ti imel, otroke ( ce bos ploden in dobil kaksno deklico...) in upam da ti v norih letih ne bodo naredili kaksne pizdarije (khem verjemi da ti bodo ker ni univerzalnega 100% recepta za vzgojo). kaj bos pa takrat rekel?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Pol bi jaz moral dobiti dosmrtno kazen ker sem se pri 17ih XY krat napil
hysterical-1.gif
Boljše da sem se ga od 15-18ega leta vsak vikend natreskal in me je to minilo kot pa da bi zdaj bil vsak teden 2x pijan.. Zdaj mi več ni interesantno in se ga natreskam le 5-10x letno...

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Saj so ga, samo je preživel.
Ti si retard?
Ti si ID10t ?

Se lahko spet normalno pogovarjamo ?
Sej se. Sam ti si nekako obrnil pomen mojega posta. To počnejo osebe, ki imajo težave celostnim razumevanjem pomena povedi, ponavadi se takšni soočajo z negativno oceno slovenščine nekje v 3. razredu OŠ če ne prej. Zate pa menim da si že malce starejši torej, kaj naj ti postam? Koliko IQ rabiš, da naštudiraš na koga se je nanašala kastracija in etc.?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
En folk je proti posilstvom in mučenju.
Drug je za.
Ta tretji pa nihajo med enim in drugim, iz minute v minuto. Iz stavka v stavek.
Vprašanje IQ-ja pa prepuščam drugim.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Koliko je meni znano, je pri 17 letih prepovedano piti, torej je že sam naredil veliko kršitev. Da se je pa napil "do konca" pa je itak sramotno.

Kar pomeni, da ne spada najbolj v trenutno družbo in da je potrebna dresura.

Če pri 17 napihaš dobiš kazen? Kje v zakonu piše, da mladoletna oseba ne sme pit alkoholne pijače?

Spet lažeš in nakladaš. Takim kot si ti, bi prav privoščil, da bi imeli tvoji otroci kakšen incident, ko bi bili še mladoletni. Me prav zanima, kako poln gobc izgovorov bi imel potem.
smirk-1.gif

Piše,piše.

Link, vir?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
darjan darjan... enkrat bos tudi ti imel, otroke ( ce bos ploden in dobil kaksno deklico...) in upam da ti v norih letih ne bodo naredili kaksne pizdarije (khem verjemi da ti bodo ker ni univerzalnega 100% recepta za vzgojo). kaj bos pa takrat rekel?

Krivi bodo dilerji, gostilničarji, slaba družba, slabo delo policije, Pahor in komunizem... Saj pri takih idiotih je vedno isto. Na polno pljuvajo po drugih pred lastnim pragom pa ne znajo pomest. "Naš/naša pa ni bla!"
smirk-1.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik Tony_Soprano pravi:
Umm, če sem iskren te pomladi na starost 12 let
grin1.gif

No, potem sem lahko otročja brez vsakih izgovorov al kako
smirk-1.gif

Drugače, pa ne sodi prehitro. Mogoče pa le nisem ena zabita ''dvanajstlenica'' ......