vijolčna hahaCitat:
Uporabnik Shai pravi:
Dejstvo je, da če ne bi bilo takšnih idiotov, kot sta ona dva, se to ne bi zgodilo.
In zakaj njega v poboljševalnico? Ker se ga je napil, tako kot se vsi mladi. Pa ne zagovarjam tega, da se ga je koma napil, ker to je res sramotno, se pa zgodi. Glede na to, da je star 17 mogoče ni vedel kje ima mejo... Kakorkoli...njuno dejanje je neopravičljivo in upam, da so jima v zaporu dal zlo spolzke žajfe.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Koliko je meni znano, je pri 17 letih prepovedano piti, torej je že sam naredil veliko kršitev. Da se je pa napil "do konca" pa je itak sramotno.
Kar pomeni, da ne spada najbolj v trenutno družbo in da je potrebna dresura.
Če pri 17 napihaš dobiš kazen? Kje v zakonu piše, da mladoletna oseba ne sme pit alkoholne pijače?
Spet lažeš in nakladaš. Takim kot si ti, bi prav privoščil, da bi imeli tvoji otroci kakšen incident, ko bi bili še mladoletni. Me prav zanima, kako poln gobc izgovorov bi imel potem.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nisem rekel, da zagovarjam...saj sem rekel, da njudva v zapor, njega pa v poboljševalnico.
ampak dejstvo je, da če fante ne bi bil smrtno pijan, se to ne bi zgodilo.
Ti si ID10t ?Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Ti si retard?Citat:
Uporabnik stein pravi:
Saj so ga, samo je preživel.
Sej se. Sam ti si nekako obrnil pomen mojega posta. To počnejo osebe, ki imajo težave celostnim razumevanjem pomena povedi, ponavadi se takšni soočajo z negativno oceno slovenščine nekje v 3. razredu OŠ če ne prej. Zate pa menim da si že malce starejši torej, kaj naj ti postam? Koliko IQ rabiš, da naštudiraš na koga se je nanašala kastracija in etc.?Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ti si ID10t ?Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Ti si retard?Citat:
Uporabnik stein pravi:
Saj so ga, samo je preživel.
Se lahko spet normalno pogovarjamo ?
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Koliko je meni znano, je pri 17 letih prepovedano piti, torej je že sam naredil veliko kršitev. Da se je pa napil "do konca" pa je itak sramotno.
Kar pomeni, da ne spada najbolj v trenutno družbo in da je potrebna dresura.
Če pri 17 napihaš dobiš kazen? Kje v zakonu piše, da mladoletna oseba ne sme pit alkoholne pijače?
Spet lažeš in nakladaš. Takim kot si ti, bi prav privoščil, da bi imeli tvoji otroci kakšen incident, ko bi bili še mladoletni. Me prav zanima, kako poln gobc izgovorov bi imel potem.
Piše,piše.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
darjan darjan... enkrat bos tudi ti imel, otroke ( ce bos ploden in dobil kaksno deklico...) in upam da ti v norih letih ne bodo naredili kaksne pizdarije (khem verjemi da ti bodo ker ni univerzalnega 100% recepta za vzgojo). kaj bos pa takrat rekel?
Citat:
Uporabnik Tony_Soprano pravi:
Umm, če sem iskren te pomladi na starost 12 let