Posilili fanta

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sam si je kriv, kaj pa pije, če ne ve kje ima mero.

bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ja no...

kazen je mal smešna, pa odškodnina tud... tko da so mogle bit kakšne olajševalne okoliščine za una dva pajaca.

me zanima, kaj so zamončali v članku... Mogoče to, da je bila to geyevska zabava, da je tip prej osvajal koga, je bil izzivalen... ipd...

sicer pa, kot je en napisal pod komentarji, zdej ga bosta pa undva fasala v zaporu... in to ne samo enkrat!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sam si je kriv, kaj pa pije, če ne ve kje ima mero.

Se pravi bi bil TI kriv, če bi te nek tip posilil na zabavi?
crazy1.gif
Ali še huje zlorabil kot v tem primeru?

Ne vem kaj se sploh majo 17 letniki napijavat. Onadva seveda kaznovat, njega pa dat v neko popravno ustanovo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
haha ha ha
hysterical-1.gif

pol lahko pol šol zaprejo, oz. preuredijo v popravne ustanove, da bojo mel mulce kam dajat!!!

me zanima kje ti živiš... v katerem svetu?
wink-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
me zanima kje ti živiš... v katerem svetu?
wink-1.gif

Tudi mene to zanima.

Predvidevam, da tudi za ženske trdi da so same krive, ker so se izzivalno oblekle
crazy1.gif
Nekateri očitno nimajo čist razčiščenih osnovnih moralnih in ostalih načel. Najhuje je pa da se taki potem spravijo komentirat še kakšne bolj "zakomplicirane" stvari.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Koliko je meni znano, je pri 17 letih prepovedano piti, torej je že sam naredil veliko kršitev. Da se je pa napil "do konca" pa je itak sramotno.

Kar pomeni, da ne spada najbolj v trenutno družbo in da je potrebna dresura.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Koliko je meni znano, je pri 17 letih prepovedano piti, torej je že sam naredil veliko kršitev. Da se je pa napil "do konca" pa je itak sramotno.

Kar pomeni, da ne spada najbolj v trenutno družbo in da je potrebna dresura.

Če pri 17 napihaš dobiš kazen? Kje v zakonu piše, da mladoletna oseba ne sme pit alkoholne pijače?

Spet lažeš in nakladaš. Takim kot si ti, bi prav privoščil, da bi imeli tvoji otroci kakšen incident, ko bi bili še mladoletni. Me prav zanima, kako poln gobc izgovorov bi imel potem.
smirk-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Verjetno tudi ne bi bil kriv nič, če bi tako nadevan sedel na sredino ceste in bi ga nekdo zbil.

Če bi bil doma, se učil, študiral kaj, ipd...do tega ne bi prišlo. Ker je pa sam verjetno izmeček družbe, pa ga je doletelo nekaj, kar bi ga itak že..in še ga bo.

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Izmeček družbe si ti, ker taka dejanja zagovarjaš (dejansko si jima dal prav), sej maš prav, zihr jih je nezavesten izzivu....
Me prav zanima kako bi se ti počutil, če bi te nekdo posilil.
Tudi če je bil pijan/jih je žalil/karkoli.... to tega ne opravičuje....