I
Izbrisan uporabnik 474
Poletje je super, tam okrog 14. ure, saj navsezadnje stopaš skozi vrata pekla, mora bit tematika prava
25.7.2020 v cerkljah.
Sem bil na poroki sredi julija, peklensko vroče. Sicer samo cerkvena, ki se je začela ob podobi uri kot tvoja.Jaz pa moje se drugo leto poročiva 25.7.2020 v cerkljah. Planirava cerkveno poroko ob 4ih-5ih in civilno ob 6ih ali 7ih. Bolj pozno uro nameravava izbrati kr je poletje in zna biti zelo vroče. Kakšne so vaše izkušnje, če ste bili na kakšni poletni poroki? Je bila poroka bolj pozno ali kar cez dan?
Tole pa ne vem če drziZa cerkveno se ne rabiš poročiti civilno. Župnika nič ne briga (niti ga ne sme), kaj si naredil v civilu.
Midva sva se poročila julija, sicer samo civilno, ne cerkveno. Uradni del je bil na prostem, ceremonija se je začela ob 16:30 uri. Nato smo imeli 2 uri časa za prigrizke, šampanjec in slikanje, ob 19. uri smo se prestavili v gostilno (tudi tak ambient, da smo bili na delno na prostem).Jaz pa moje se drugo leto poročiva 25.7.2020 v cerkljah. Planirava cerkveno poroko ob 4ih-5ih in civilno ob 6ih ali 7ih. Bolj pozno uro nameravava izbrati kr je poletje in zna biti zelo vroče. Kakšne so vaše izkušnje, če ste bili na kakšni poletni poroki? Je bila poroka bolj pozno ali kar cez dan?
Ja, žal sem tudi jaz klonil pod pritiski