Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Mogoce malo ven iz mode a vseeno. Vse lepo in prav, ne razumem pa tisto o cevljih. Imam crne hlace (kavbojke stil) in crne spic cevlje. Zakaj ne? Aja, hlace so spodaj malo ozje, niso superge stil. Hvala za razlago.
Zdej, meni se zdi zelo pomembno ''pravilno'' ali recimo raje meni všečno kombiniranje čevljev in zgornjih delov. Če te prav razumem, gre za ravne plain črne hlače, športno elegantne. Če maš zgori kak dober brezrokavnik s srajco ali pa dober reklc s srajco mi grejo dobri čevlji na špico tut zraven. Moram pa priznat, da mi nikoli na tipih ne potegnejo preveč te kombinacije in so mi veliko bolj všeč zraven kakšni športno elegantni čevlji, kot so recimo Esprit, Levi's ali pa kaj podobnega. K takim čevljem tudi veliko lažje kombiniraš bolj športne zgornje dele...
Pa da ne bom čisto off:
Za na poroko lahko imaš tudi kavbojke, najbolje takšne, kot je bilo že rečeno...ne strganih in brez lis.
Drugače pa, glede na to, da bo sigurno toplo, ti priporočam mogoče kaj lažjega od jeansa. Po moje vzameš enostavne, ravne hlače. Zgoraj pa kakšno izvirno srajco s kratkimi rokavi, če izbereš kakšno bolj navadno srajco jo kombiniraj s kakšnim bolj posebnim suknjičem/ tanko jakno ali pa brezrokavnikom. Brezrokavnik lahko kombiniraš tudi s polo majico, ampak moraš bit previden, da ne bo v tem primeru brezrokavnik preveč eleganten.
Obutev izberi glede na zgornji del. Jaz bi ti definitivno predlagala kaj športno elegantnega.
Pa še glede barv... ne it cel v črnem, izberi mogoče raje kakšne rjave in svetlo rjave odtenke, ki jih lahko lepo kombiniraš s kakšnimi zelenimi, temno vijolično in kakšnimi odtenki oranžne.
Uh, sem se razpisala
Okej...all in all: Izberi takšne stvari, da se boš v njih počutil samozavestno in udobno! Vseeno pa se ne boj kombinirati kakšnih novih kosov in barv.