Poroka - Kaj obleči?

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Mogoce malo ven iz mode a vseeno. Vse lepo in prav, ne razumem pa tisto o cevljih. Imam crne hlace (kavbojke stil) in crne spic cevlje. Zakaj ne? Aja, hlace so spodaj malo ozje, niso superge stil. Hvala za razlago.

Zdej, meni se zdi zelo pomembno ''pravilno'' ali recimo raje meni všečno kombiniranje čevljev in zgornjih delov. Če te prav razumem, gre za ravne plain črne hlače, športno elegantne. Če maš zgori kak dober brezrokavnik s srajco ali pa dober reklc s srajco mi grejo dobri čevlji na špico tut zraven. Moram pa priznat, da mi nikoli na tipih ne potegnejo preveč te kombinacije in so mi veliko bolj všeč zraven kakšni športno elegantni čevlji, kot so recimo Esprit, Levi's ali pa kaj podobnega. K takim čevljem tudi veliko lažje kombiniraš bolj športne zgornje dele...

Pa da ne bom čisto off:
Za na poroko lahko imaš tudi kavbojke, najbolje takšne, kot je bilo že rečeno...ne strganih in brez lis.
Drugače pa, glede na to, da bo sigurno toplo, ti priporočam mogoče kaj lažjega od jeansa. Po moje vzameš enostavne, ravne hlače. Zgoraj pa kakšno izvirno srajco s kratkimi rokavi, če izbereš kakšno bolj navadno srajco jo kombiniraj s kakšnim bolj posebnim suknjičem/ tanko jakno ali pa brezrokavnikom. Brezrokavnik lahko kombiniraš tudi s polo majico, ampak moraš bit previden, da ne bo v tem primeru brezrokavnik preveč eleganten.
Obutev izberi glede na zgornji del. Jaz bi ti definitivno predlagala kaj športno elegantnega.
Pa še glede barv... ne it cel v črnem, izberi mogoče raje kakšne rjave in svetlo rjave odtenke, ki jih lahko lepo kombiniraš s kakšnimi zelenimi, temno vijolično in kakšnimi odtenki oranžne.

Uh, sem se razpisala
tongue-1.gif

Okej...all in all: Izberi takšne stvari, da se boš v njih počutil samozavestno in udobno! Vseeno pa se ne boj kombinirati kakšnih novih kosov in barv.

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Ma razkiraj za en športno-eleganten suknjič pa hlače. Itak vsaj parkrat na let to rabiš (poroka, pogreb, diploma, ples, elegantna večerja....), in glede na to, da vrjetno ne rasteš več lahko imaš kamot par let tako obleko(moška črna obleka ne zastara)

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ja, hlace so bolj sportna eleganca. Mene na sestanke nikoli ne vidis v hlacah na rob, vedno komibnacija srajca, hlace, spic cevlji, vcasih kaksni bolj sportno elegantni. Na zacetku so mi se tezili, ce bi lahko obcasno imel hlace na rob, kravato pa srajco zatlaceno v hlace (sem edini taksen, bolj na freestyle), ampak so kmalu obupali.
grin1.gif

Za avtorja teme, svetujem kaksne lahke hlace, Hugo Boss stil recimo, ki zgledajo zelo lepo, ki pa niso na rob. Bolj elegantno sportne cevlje, srajco, ki jo lahko nosis nezatlaceno pa si ze skoraj zmagal.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Enako
smile-1.gif
Za mene tut vsi vedo da sn malo čudn.

Zdaj smo meli ene srbe v gostovanju, predstavitev podjetja in to. Vsi v oblekah jaz pa uletim v
retro belih adidaskah, kavbojkah, the simpsons Homer Scarface kratki majci pa sakoju z špegli
nad čelom
smile-1.gif

Komerciala se je samo križala
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.621
10.915
113
Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Kot so že rekli, kakšne kavbojke pa dobra srajca ali pa mogoče kakšne hlače in črna oprijeta majca s kratkimi rokavi, in ne boš nič zgrešil
smile-1.gif

Kavbojke edino, če se jim vidi, da so 100 eur stale...
smile-1.gif

Hec? kaj te vem...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Mogoce malo ven iz mode a vseeno. Vse lepo in prav, ne razumem pa tisto o cevljih. Imam crne hlace (kavbojke stil) in crne spic cevlje. Zakaj ne? Aja, hlace so spodaj malo ozje, niso superge stil. Hvala za razlago.

Stvar okusa seveda :=) Sej na črne hlače je to seveda popolnoma OK, mimo mi je, če ima kdo modre kavbojke in fensi čevlje.

LP

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Zlo dobr si napisala
cheer.gif
Svaka čast.

Samo ni mi jasno kakšen brezrokavnik si ti to predstavljaš. Jaz ob besedi brezrokavnik takoj pomislim na prodajalce na tržnici ali pa kakšno staro mamo. Modne brezrokavnike pa ne vem, če sem že kdaj videla
sprasujem se.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Kupi kakšne črne/temne hlače, ki niso na peglo, vseeno pa zgledajo vsaj semi-elegantne. Gor rukneš kako jebačko srajco, pa je.

Odvisno od poroke. Da ne boš edini v modrih jeans hlačah...bo čudno zgledalo, razen če delaš na poroki.
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Jst sem mnenja, da se človek sploh ne sme oblačit v neka elegantna oblačila, če ne ve točno kaj počne in nima dobro izdelanega stila oblačenja in smisla za kombiniranje, ker je možnost da izpadeš smešen OGROMNA. casual je definitivno najboljša izbira, če ne zaupaš preveč v svoje sposobnosti okusnega oblačenja, tko da hooger lepo kavbojke pa srajco obleč ... maš veliko manj šans da fališ kot, če se oblečeš v neke slabo izbrane fensi hlače z napačno obutvijo in srajco katere material sploh ne paše na hlače.
grin1.gif

lp

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ne poznam hooger-ja, niti ne vem kako zgleda, niti kakšen smisel ima za oblačenje. Striktno moje mnenje kot rešitev, če ne želi kupovati obleke.

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Aja, OK, se razumemo, no nisem jaz.
grin1.gif

Za avtorja, evo, vceraj bil v Emporiumu. Hugo Boss hlace sivo crne, bolj fensi material, slabih 200€, huda srajca z belim ovratnikom in rokavi cca. 100€ in Hugo Boss cevlji za cca 200€. Jaz sem si kupil srajco, ker mi je bila res vsec pa se nezatlaceno jo lahko nosis.

Seveda se najde tudi ceneje, samo meni stvari iz raznih H&M, C&A itd. nikakor ne stojijo.
crazy1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ne samo tebi, ampak nikomur.

Moja garderoba je pretežno sestavljena iz Gaastra, NS, pauli in morski pes, nekaj NESa za okoli bajte
par trenerk adidasa, nekaj lahkoste, barlingtona ipd, in lahko rečem, da mam srajce stare 10 let, pa so kot nove,
prane recimo vsaj 100x.

Imam nekaj srajc iz H&M in ostale krama prodajajoče trgovine, srajca na človeku stoji čudno.
Al mam v kavbojkah 4 kotno rit, al srajca pada kr nekaj, obratniki nestabilni, materiali da švicaš,..

Tut če nebi mel dnarja za 100€ srajce in 200€ puloverje, raje kupim na bolhi pulover od nekoga ki si je kupil ali
dobil za darilo premalega, pa še je vedno nov za pol cene, kot pa neko sranje od H&M.

Ok, rokavice, šali in podobno vzamem v H&M ker na zimo pozabim vse po oštarijah ampak v osnovi pa tam ne kupujem.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.693
9.913
113
40
MB
jaz sem mel nazadnje tako majco

pa črn sako prek, pač taki bol sportski
grin1.gif

moreš bit pravi človek ne da lahko to nosiš