Poroka - Kaj obleči?

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Julija sem povabljen na eno poroko, pa sem čisto brez idej kaj obleči. Ne bi rad kupoval običajnih črnih oblek, ki jo imaš samo enkrat gor pa mogoče ti jo še na pogrebu oblečejo. Ma kdo kakšne ideje ali slike? Bi zelo prov prišlo...
cheer.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
glede na to da si mr. Perfect, bi mi pa res kakšnem bolj pametn predlog dal, kot pa ene kopalke.
confused-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Res je neumno vprašanje, kaj obleči ? Le kaj ima en moški na izbiro če ne boljše hlače in srajco, če ti že do obleke ni.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ce si v celem zivljenju povabljen samo na eno poroko, potem je cisto vseeno, ce prides v kavbojkah in srajci. Sicer pa obleka ali dve, z ducatom kratkih in toliko dolgih srajc, zmeraj prav prideta. Pa vse skupaj ne pride toliko, da bi clovek bankrotiral, ker kupujes sproti. Cudno, ni vam tezko zapraviti po jurja za feltne na avtomobilu, hlace bi pa najraje na karitas sli iskat.

Razumem pa danasnje mamine sincke, ki pri +30 se vedno pri mamicah zivijo. Vprasaj mami
smile-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
jao ej, kok ste nekateri nestrpni ob čisto normalnih vprašanjih :S

hooger, če ti ni do oblek, je pomojem čisto kul, da oblečeš kavbojke (ampak pazi da bodo v dobrem stanju, nič strgane, znucane, ipd. - najbolje kakšne temne, brez raznih lis in lukenj, ki so se nekaj časa nazaj nosile). Zgoraj pa imej eno srajco s kratkimi rokavi ... pa naj ti ne bo škoda denarja, taka srajca vedno prav pride, tko da daj malo več pa vsaj zgleda kot treba (POZOR, ne jo met zatlačeno za hlače
grin1.gif
). če si oblečen casual, naj bo tudi obutev taka, tko da razni lakiæi in fensi čevlčki na špico ne pridejo v poštev.
mej še dober parfum, na frišno urejeno frizurco, spoliran avto in jebačke sončne špegle pa boš najbolj žešči tip na poroki
grin1.gif

lp

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
No za mene sicer vsi vedo da sn malo "čudn", ampak jaz sem uletel v temno plavih kavbojkah, hudih teniskih,
pac-man kratko majico in črnim sakojem. Sicer nisem bil priča ali podobno, le povabljen, ampak
sem bil čist kul, vsaj gledal me ni noben čudno. Če lahko malinovci skačejo in se lovijo okol cerkve,
pol sem lahko jaz v kratki majci in sakoju.

Ker pa ti nisi čudn in recimo da nimas sakoja pa enostavno kavbojke, solidne šuhe in eno lepo srajčko svetlejše barve
in si rešen, garant.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:

hooger, če ti ni do oblek, je pomojem čisto kul, da oblečeš kavbojke (ampak pazi da bodo v dobrem stanju, nič strgane, znucane, ipd. - najbolje kakšne temne, brez raznih lis in lukenj, ki so se nekaj časa nazaj nosile). Zgoraj pa imej eno srajco s kratkimi rokavi ... pa naj ti ne bo škoda denarja, taka srajca vedno prav pride, tko da daj malo več pa vsaj zgleda kot treba (POZOR, ne jo met zatlačeno za hlače
grin1.gif
). če si oblečen casual, naj bo tudi obutev taka, tko da razni lakiæi in fensi čevlčki na špico ne pridejo v poštev.
mej še dober parfum, na frišno urejeno frizurco, spoliran avto in jebačke sončne špegle pa boš najbolj žešči tip na poroki
grin1.gif

lp

Odvisno od poroke...zna se pa res zgodit, da zasenči ženinovo trenirko...
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Jaz sem tud enkrat uletu na neko poroko, pa sem imel sako v roki, pa so vsi neki vpil pa bežal pa take fore, pa še zdej ne vem zakaj...
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ne, jaz še nisem poročen, sme se hotu z eno albanko, sam pol mi je naredila zanič burek pa sem jo pustu...

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Ce si v celem zivljenju povabljen samo na eno poroko, potem je cisto vseeno, ce prides v kavbojkah in srajci. Sicer pa obleka ali dve, z ducatom kratkih in toliko dolgih srajc, zmeraj prav prideta. Pa vse skupaj ne pride toliko, da bi clovek bankrotiral, ker kupujes sproti. Cudno, ni vam tezko zapraviti po jurja za feltne na avtomobilu, hlace bi pa najraje na karitas sli iskat.

Razumem pa danasnje mamine sincke, ki pri +30 se vedno pri mamicah zivijo. Vprasaj mami
smile-1.gif

Ti pa zmagaš ej....Bom jutr zvečer tvojo vprašal....
crazy1.gif

In kje si zasledil, da mi je škoda denarja? Rajši dam 300€ za kavbojke, ki jih bom kasneje nosil, kot 100€ za obleko, ki jo bom imel 3x gor.
Prosim pa tiste, ki mislijo v tej temi bluzit o škrtosti, maminih sinčkih, kopalkah, itd, da enostavno spregledajo temo in gredo naprej. Hvala
cheer.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:

grin1.gif
grin1.gif

lp
467716-post_slo.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Mogoce malo ven iz mode a vseeno. Vse lepo in prav, ne razumem pa tisto o cevljih. Imam crne hlace (kavbojke stil) in crne spic cevlje. Zakaj ne? Aja, hlace so spodaj malo ozje, niso superge stil. Hvala za razlago.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.016
1.827
113
Emona / Carnium
hooger, kakšne odgovore si pričakoval na vprašanje "Kaj naj oblečem?", brez opisa svojega sloga ali želja. Kako naj vemo? Obleci se dogodku primerno a upoštevaj svoj slog (če ga imaš). Gre za to, da se počutiš ok v tistem kar nosiš. Jaz sem bil na porokah tudi v kavbojkah. Preprosti kosi oblačil + dodatki (nakit,...) so lahko povsem dovolj. Don't overdress, ker ni fajn, da pozornost z mladoporočencev usmerjaš nase
smile-1.gif