Poravnava d.o.o. ali odvetnik

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
Splača se nikakor, ker ponavadi so kakšne posledice predvsem po takih poškodbaš še kar nekajčasa tudi boli vrat.
za 2500 sem raje nepoškodovan...

Glede nasilja, imaš denar za odvetnika (super če imaš ARAG), boš lahko izterjal denar od nasilneža, ki ponavadi nič nima in nikol ne bo imel?

Ne splača se!

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Mene ni bolel ne vrat ne kaj druga
smile-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Katerega odvetnika priporočate (Ljubljanski ali Kranjski konec) ?

Vem samo za Lipeja v Medvodah, samo z njim je bolj tako-tako, ker na koncu rad nabije razne "stroške" (lastne + izkušnje drugih).

Gre se pa za odškodninski primer odgovornosti. Mami je namreč padla kot stranka v stavbi enega največjih slovenskih podjetij (imena ne bom objavil), kjer so imeli neoznačeno nevarno stopničko na vhodu ob katero se je baje spotaknilo in padlo že veliko ljudi, ob njo se je spotaknil še reševalec ko so jo prileteli iskat. Še vratar in neka zaposlena v tem podjetju sta rekla, da je padlo že ogromno ljudi in do zdaj tega še niso odpravili (do pred nekaj dnevi, ko so posebej označili, obarvali in naredili naklonski kot stopničke).
No mami je imela precej smole in je fasala zlom nosu + pretres možganov in še nekaj se kaže, da je narobe z enim očesom, bila je tudi en teden v bolnici.

Skratka, rabili bi odvetnika, ki bi tole speljal tako kot je treba. Še čisto vsak zdravnik, ki jo je pregledal je rekel da bi morala iztožiti podjetje za ogromne vsote.
Nočem pa nekega Poravnava d.o.o. šalabajzerja ali pa takega odvetnika ki bo na koncu kot baraba pobral (pre)velik delež za ta primer.

makoto1

Zelenc'
10. sep 2010
4
0
1
lipej je taprau ja. Tut mene je probu na***** pa zdej vidm da nism edini. Zlatko lipej Lopou aus Medvode!
Pejte h Čeferinu al pa km drgm k slapš k pr Lipeju ne more bit.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Jojoj kako ste mi smešni razni drugo razredni odvetniki ki se tako blamirate ter se gor prijavljate ter blatite druge
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Kakih 10 let nazaj, odvetnik vse uredil, enkrat sva se pritožila. Njega plačala zavarovalnica, meni ni nobenih stroškov vzel, od zav. sem dobil dopis, koliko je druga ponudba in celotno sem dobil v gotovini pri odvetniku
smile-1.gif

Drugič, pred 4 leti nekih 150 k sit, Ambicija doo vzela 10 %, zraven v odškodnino pa sva dala tudi kilometrino na terapije. No Ambicija ni vzela nobenih drugih stroškov, samo 10%.

Tak da KAKORKOLI obrneš, se ne splača posrednikov jemat (kao Porvnava, Ambicija...), ker odvetnik je v vsakem primeru plača iz zavarovalnice, posrednik ti le vzame še %.
Pa to je bilo že na alteru 19 krat napisano, ker sem šel štet in nima smisla ponavljati
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Seveda, posredništvo je najboljši biznis. Rabiš samo mizo, stol ter Orto v Nulo paket in si zmagal
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kakih 10 let nazaj, odvetnik vse uredil, enkrat sva se pritožila. Njega plačala zavarovalnica, meni ni nobenih stroškov vzel, od zav. sem dobil dopis, koliko je druga ponudba in celotno sem dobil v gotovini pri odvetniku
smile-1.gif

Drugič, pred 4 leti nekih 150 k sit, Ambicija doo vzela 10 %, zraven v odškodnino pa sva dala tudi kilometrino na terapije. No Ambicija ni vzela nobenih drugih stroškov, samo 10%.

Tak da KAKORKOLI obrneš, se ne splača posrednikov jemat (kao Porvnava, Ambicija...), ker odvetnik je v vsakem primeru plača iz zavarovalnice, posrednik ti le vzame še %.
Pa to je bilo že na alteru 19 krat napisano, ker sem šel štet in nima smisla ponavljati
grin1.gif
Je bilo celo na radiu par tednov nazaj.
smile-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Katerega odvetnika priporočate (Ljubljanski ali Kranjski konec) ?

Mam izkušnje z Visočnikom in Jernejčič&Krapenc

z obema zadovoljen

borispibe

Zelenc'
7. okt 2010
5
0
1
Veliko je dobrih odvetnikov, tudi poravnava in odškodnina nista švoh. Zlatka Lipeja odškodninskega odvetnika iz Medvod se pa raje ognite, ker... vas bo okrog prinesel.

garbo

Pripravnik
8. avg 2007
204
0
16
Koliko časa ponavadi traja postopek za zahtevo za odškodnino?Imela bom 3 zahtevke.