Popravilo udrtin od vrat (mb & okolica)

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kje v mb & okolici popravljajo udrtine od vrat in da naredijo kvalitetno?

Hvala.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.915
115
63
mb+ -20km
V prostorih štajerskega avtodoma dela en privatnik (tam vprašaj, za popravilo toče, pa te bojo usmerili k njemu),
je sicer drag, samo naredi pa v nulo.Jaz sem bil pri njem zaradi treh udrtin-dve na vratih, ena na haubi, sem
plačal 150€, pa mi nikakor ni žal.Bom čez dan pogledal v avto, če še imam njegovo vizitko, pa ti javim.
Lp.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.637
2.686
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Kje v mb & okolici popravljajo udrtine od vrat in da naredijo kvalitetno?

Hvala.

na AvtoCity v Mariboru in na Petoviaavtu na Ptuju (kdo bi si mislu, da so toti na Ptuji
grin1.gif
) imajo tudi "drukerje", ki točo popravljajo (sicer zunanje - se pa mogoče splača vprašati)

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Pozna kdo koga, ki ugodno popravi poškodbe od toče (cca 50 manjših udrtin) v mb? Žal ne gre na zavarovalnico. Sicer povsod nekaj kao popravljajo in obljubljajo, je pa zelo malo napisanih izkušenj na spletu...

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
Upam, da nimaš sedaj, ko se začenja sezona padanja ledenih "kuglic" namena popravljat poškodb od toče. To se dela oktobra, da poštimajo vse udrtine , ki so se nabrale čez poletje.
Imaš vsaj čez zimo lep avto
smile-1.gif

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Hehe to je res, samo nameravam prodati avto še pred poletjem, tako da bo treba urediti. Predvidevam tudi, da sedaj mojstri nimajo kaj veliko dela in so verjetno cene temu primerne.

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Citat:
Uporabnik ribicija pravi:
Tale je že kar nekaj sodelavcem naredil in so bili zadovoljni. klik

Meni je tudi naredil, vendar zelo slabo. Še danes se vidi kako šlampasto je bilo popravilo, ki sem ga kar precej plačal.
Na spletni strani piše, trajna odprava rje....sem dal sanirati tudi to, vendar se je po letu in pol spet pojavila.
Očitno se na spletno stran lahko napiše res vse.

za delo imam 2 leti garancije, vednar ne mislim ponovno avta k njemu peljat, ker mi ga bo dodatno zasral. Raje plačam in ga peljem pravemu avtoličarju, bo sigurno bistveno bolje in verjetno tudi ne bistveno dražje od tega pocarja.

B81

22. jul 2007
37.628
10.919
113
Hmm, če pelješ k njemu in ti na garancijo popravi, boš imel spet leto in pol mir. Kako pa veš, da pri drugem ne bo enako?
smile-1.gif

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Hmm, če pelješ k njemu in ti na garancijo popravi, boš imel spet leto in pol mir. Kako pa veš, da pri drugem ne bo enako?
smile-1.gif

Res je, ne vem, vendar sem prepričan, da mi pravi ličar avta sigurno ne bo tako zasral kot on.
Garancije se mi ne da uveljavljat, ker je mel poslovalnico v Ljubljani, sedaj je pa že nekaj časa nima več. Ni čudno. V Maribor se pa ne mislim peljati, ker nimam toliko časa, da avto tam pustim za par dni in potem hodim nazaj...saj bom imel že stroškov toliko, kot z novim ličarjem v Ljubljani:) Nategun, en:)

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.402
1.410
113
Ne vem. Jaz vem da je bil pri njem moj direktor, ki je mega pedanten pri vsaki stvari in je bil na obeh avtih zelo zadovoljen. Zdaj dopuščam pa možnost, da je pač pri tebi naredil slabo oz. da si ti nezadovoljen z opravljenim delom.