ICitat:
Uporabnik Ravnalec pravi:
Komentiraš o človeku, ki ti ni nič naredil oz. ga sploh ne poznaš.
Mater si pa čeki, o človeku pisati brez da si se pozanimal o negovem življenju.
I
I
V
Citat:
Uporabnik Ravnalec pravi par ur nazaj:
Pozdravljen CRESH,
vidim da si upaš izjavljati. Če si že sam mojster v tem področju, zakaj potem potrebuješ strokovnjaka? Ti primanjkuje izkušenj ali ti dvo dnevna šola ni dala zadosti prakse za v uporabo svojemu poslu???
Vsak PROFI poči od smeha na tvojo dvo dnevno ŠOLANJE. To je tak natek in potegavščina, da te glava boli. Na tem šolanju je bil moj prijatelj, kaj mi je sporočil, raje ne napišem tukaj. Ta izobrazba še ni za lajka, kaj šele za PROFESIONALCA (smeh).
Ti si pa en poden od človek, da izjaviš tako izjavo o človeku, ki ga še nisi srečal. Razlika med vama je da ima dokazanih 24let izkušenj. Koliko imaš ti???
Polek tega da ima nekaj pogodb z zavarovalnicami ter je v sloveniji prvi z tako dejavnost registriran (takrat se ni nobeden upal).
Mojster ima stroga pravila glede popravil. Kvaliteta na vrhu, pri nemu se ne vrtajo luknje v avto (kar je v evropi zakonsko prepovedano) ter povrh da 2 leti garancijo na svoje delo. Nazadnje je zanimiv podatek, v celem obdobju v sloveniji ne prešteje reklamcij v kolikor imaš ti prste na obeh rokah.
Bodi dec in se kosi znem. Da vidim rezultate in poštenost. Kar nekaj na forumeh pisati in se skrivati za tem, pa povrh folk nategniti.
Naj to ocenijo drugi, ne jaz. Nikoli ne podceni nasprotnika, ker neveš kakršno znanje ima v sebi. Poleg vsega nisi vreden da pristopiš k nemu, saj se ne obnašaš spoštovano.
In ti se okvarjaš z popravilo poškodb od toče!!!
Za nas profesionalce si ena velika sramota z tvojim vedenje in nategovanje do nas in vseh strank. Takšni ne spadajo na tržišče.
Naj ti bo to sporočilo kot opozorilo od vseh ravnalcev, da se tako nemoraš obnašati. S tem si nisi glih pridobil plus toče pri nas.
Vemo zate in še za kakšnega drugega v sloveniji, kako dela in se obnaša.
Do zdaj smo te vidivno sprejeli, od zdaj si pa misli...
Pozdrav od vseh profesionalcev v SLO in tujini.