Popravilo toče ???

izistyle

Pripravnik
22. sep 2007
288
0
16
NG
Kje v Ljubljani ??
Kje najceneje ???

hvala
crazy1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pa prej si slikaj avto.....če boš kdaj prodajal in ti bodo kupci govorili da je bil vsa sesut mu lahko vsaj sliko pokažeš za je bil od toče.

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
edini, ki obvlada popravilo in ima veliko izkušenj je popravilo toče
vsi ostali so šalabajzerji oz. so se pri njemu učili....

tip popravlja točo in udrtine že od leta 86, delal je v MB...
se da pa marsikaj zmenit, jaz sem pri njemu popravljal dva avtomobila (v obdobju 10 let), v družini smo dali tudi popravljat drugam (očetov avto), pa konkurenca ni niti do kolen...

Rocco

Pripravnik
17. jan 2008
200
0
16
Ljubljana
Meni ga je Žerdin iz Viča uredu zrihtal, sicer na kasko, dal nadomestnega za čas popravila - cca 24ur. Pokliči na 031/682-359 (Janez).

gr69

Guru
15. dec 2009
11.637
2.685
113
še v SLO - ampak komaj
no - jaz imamo do sedaj najboljše izkušnje s Hödlmayrjem iz Logatca (glej zgornji link) - so celo "edini",ki dajo garancijo na svoje delo - odločite boš pa moral itak sam

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Računaj za mojo haubo ki jih ima okrog 50....da ne pravim koliko je še drugod :D.....pa za 10 let star avto :D

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
edini, ki obvlada popravilo in ima veliko izkušenj je popravilo toče
vsi ostali so šalabajzerji oz. so se pri njemu učili....

tip popravlja točo in udrtine že od leta 86, delal je v MB...
se da pa marsikaj zmenit, jaz sem pri njemu popravljal dva avtomobila (v obdobju 10 let), v družini smo dali tudi popravljat drugam (očetov avto), pa konkurenca ni niti do kolen...

hehe, no dej ne me smejat no. Ne rečem, da ta ni dobr. Ampak če si enemu dal popravljat avto, ki nima pojma, še ne pomeni da ostalih 100 nima pojma.
Sem v temu fohu in marsikaterega poznam, ki je med top v SLO.

Drugače pa če katerega zanima, mislim, da bomo imel v juniju še eden tečaj o toči in recimo poškodbah na parkiriščih. Je pa dvo dnevni tečaj, pa pride mojster iz švice. Obvlada tip v nulo in se marsikaj naučite. Pač če katerega zanima več info na ZS.

Ravnalec

Zelenc'
16. jun 2010
4
0
1
LJUBLJANA
Pozdravljen CRESH,

vidim da si upaš izjavljati. Če si že sam mojster v tem področju, zakaj potem potrebuješ strokovnjaka? Ti primanjkuje izkušenj ali ti dvo dnevna šola ni dala zadosti prakse za v uporabo svojemu poslu???
Vsak PROFI poči od smeha na tvojo dvo dnevno ŠOLANJE. To je tak natek in potegavščina, da te glava boli. Na tem šolanju je bil moj prijatelj, kaj mi je sporočil, raje ne napišem tukaj. Ta izobrazba še ni za lajka, kaj šele za PROFESIONALCA (smeh).
Ti si pa en poden od človek, da izjaviš tako izjavo o človeku, ki ga še nisi srečal. Razlika med vama je da ima dokazanih 24let izkušenj. Koliko imaš ti???
Polek tega da ima nekaj pogodb z zavarovalnicami ter je v sloveniji prvi z tako dejavnost registriran (takrat se ni nobeden upal).
Mojster ima stroga pravila glede popravil. Kvaliteta na vrhu, pri nemu se ne vrtajo luknje v avto (kar je v evropi zakonsko prepovedano) ter povrh da 2 leti garancijo na svoje delo. Nazadnje je zanimiv podatek, v celem obdobju v sloveniji ne prešteje reklamcij v kolikor imaš ti prste na obeh rokah.

Bodi dec in se kosi znem. Da vidim rezultate in poštenost. Kar nekaj na forumeh pisati in se skrivati za tem, pa povrh folk nategniti.

Naj to ocenijo drugi, ne jaz. Nikoli ne podceni nasprotnika, ker neveš kakršno znanje ima v sebi. Poleg vsega nisi vreden da pristopiš k nemu, saj se ne obnašaš spoštovano.

In ti se okvarjaš z popravilo poškodb od toče!!!
Za nas profesionalce si ena velika sramota z tvojim vedenje in nategovanje do nas in vseh strank. Takšni ne spadajo na tržišče.

Naj ti bo to sporočilo kot opozorilo od vseh ravnalcev, da se tako nemoraš obnašati. S tem si nisi glih pridobil plus toče pri nas.

Vemo zate in še za kakšnega drugega v sloveniji, kako dela in se obnaša.
Do zdaj smo te vidivno sprejeli, od zdaj si pa misli...

Pozdrav od vseh profesionalcev v SLO in tujini.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mogoče še neveš, ampak CRESH je tudi velik strokovnjak za slovenščino.

Zato bo po moje rabil par dni, da se bo sploh prebil skozi tale tvoj odličen sestavek.

Ostrzek

Zelenc'
12. feb 2010
25
0
1
Res je.. Slovenščina te malo je*be, upam da si pri tvojem PROFESIONALNEM delu kaj boljši
smile-1.gif
Koliko torej pride popravilo ene luknjice?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.989
6.161
113
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Odvisno od velikosti udrtine. Mislim, da nekje med 70-100€.

Kaj ne oglašujejo da so cenejši kot pa klasično ličarsko popravilo?
confused-1.gif
Ker če maš enih 20 lukenj, te hitro pride več kot je avto vreden.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Vem, da je bilo tam od 35€ pa gor za luknjo, točno naj povejo tisti k se s tem ukvarjajo.
Račun kaj hitro naraste na 1k€ +.

Recimo spodaj je samo nekaj končnih cen računov dobro razbitih avtov iz junijskega neurja leta 2008 (Lokacija LJ Dolgi Most). Smo imeli velike probleme z zavarovalnico, ker servisu ni hotela poravnati računov zaradi njihove višine.

Megane Break 99' 1.666,78€
Citroen Jumper 00' 1.388,41€
Opel Astra 05' +šipa 2.080,24€
Opel Astra 07' + šipa 2.582,62€

Cene popravila toče neurja v Ljubljani 25.5.2009 drugega servisa, kateri nima toliko izkušenj kot prvi, vendar vseeno narejeno "v nulo". Vozila so bila parkirana na isti lokaciji.

Renault Megane Sedan 06' 635,28€
Renault Clio 05' 640,34€
Ford Focus 06' 622,80€
Škoda Octavia 06' 742,68€

Tako, da eni se imajo za zlatarje. Velike znanosti v tem pa zagotvo ni. Je samo praksa, praksa,...

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Tako, da eni se imajo za zlatarje. Velike znanosti v tem pa zagotvo ni. Je samo praksa, praksa,...

Ne, to pa ni res, saj je že prej ena kompetenetna oseba napisala, da za to rabiš bit profi. Buška od toče ni isto kot buška od jabolka, če pod jablano parkiraš. To zna popravit vsak izšolan avtoličar, za točo pa je treba dobro poznat ekosistem.
evil.gif

Ravnalec

Zelenc'
16. jun 2010
4
0
1
LJUBLJANA
Mislim da se ne poznava, ostrzek. Komentiraš o moji slovenščini, samo toliko, če bi ti bil na mojem mestu si mislim da bi bila tvoja slovenščina še slapša. Komentiraš o človeku, ki ti ni nič naredil oz. ga sploh ne poznaš.
Mater si pa čeki, o človeku pisati brez da si se pozanimal o negovem življenju.