atf+wd40Nafta (al pa kurilc) dela čudeže....potopi za kak dan v nafto on bo samo narazen padlo ko boš drug dan udaril...
atf+wd40Nafta (al pa kurilc) dela čudeže....potopi za kak dan v nafto on bo samo narazen padlo ko boš drug dan udaril...
Tole je Mercedes A (W169) ali B (W245). Sem delal lani ... varovalka ven, nekaj poljubne kemije proti rji, najbolj pa ti bo pomagal industrijski fen (indukcija definitivno ne, ker je aluminij). Tolči z občutkom, ker lahko hitro deformiraš ali počiš kaj (s toploto si varen, pusti teoretiziranje Utiševalca).
Moreš gledat iz druge strani. Zadeva se ne premakne nikamor torej je že za v koš Lahko samo še zrihtaš. Uničit nemoreš več.Precej odvisno od materialov (sploh ohišje), po moje boš s tolčenjem dosegel, da se pojavi razpoka in bo vse za v koš.
Blizu si bil, W246.
Zadeva je že zunaj avta, odstranil varovalki, prešprical s Tekasol sprejem za odvijačenje z obeh strani, zdaj bom pustil kako uro, potem gre pa čez noč v namakanje v nafto.
Trenutno pa se ne premakne niti za milimeter tako, da bo verjetno še veselica. Industrijskega ali kateregakoli drugega grelca nimam. Pride v poštev samo tolčenje. S tem da še vedno ne vem po kateri strani naj "nežno" tolčem, zgornji da gre potem os brisalca navzdol...ali obratno? Varovalki sta bili dve, na vsaki strani ena.
Moreš gledat iz druge strani. Zadeva se ne premakne nikamor torej je že za v koš Lahko samo še zrihtaš. Uničit nemoreš več.
Če tak gledaš maš več poguma ponavadi.
ni ravno tako, ker je mehanizem se vedno funkcionalen, samo luknjo na roki brisalca si je z delovanjem izoblikoval in se prosto vrti okoli te osi. Problem pa je da zaradi tega brisalec neenakomerno deluje in obcasno tolce, ker gre prenizko.
Torej kaj zaj se al se ne? Enkrat pišeš da se ne potem pa da se.,
Trenutno pa se ne premakne niti za milimeter tako, da bo verjetno še veselica. .
Lahko, če z macolo fali os in se fseka po roki, pol na urgenci te prej testirajo na Korono in ugotovijo, da si + in ti dajo še zapor (karanteno) za nameček ...... ali maš pa izbito os. Lahko samo zmagaš. Zgubit nemoreš več.
Tudi jaz sem na to takoj pomislil, ko sem bral zgornji post.Vzami večji hamer in bolj vžgi, tu ni občutka.
Vse je odvisno od tega kako vrednotiš svoj prosti čas........Prišparal sem si kakih 150 eur
Skratka hvala!