Imaš prav. Ampak tako mi jo je spremenilo v drugo. Ni več enaka kot na poslani. Sicer kaj pa bi lahko storil z Kameleonovim IDjem?Mimogrede v Garmindevice.xml je tudi serijska številka naprave. Tako, da to ni ravno za v javnost.
res je ampak men je spremenilo ID v druo kot mi je poslal kameleonRegistriraš napravo v mojem imenu, vlečeš dol karte v mojem imenu, če imaš LT itd.
Tnx....sem odstranil....sicer mA pa vezano updejte za "malo EU".... Slo + vzhod..... Tko da si nebi kaj prida pomagal....jaz se za karto vedno napasemMimogrede v Garmindevice.xml je tudi serijska številka naprave. Tako, da to ni ravno za v javnost.
Kr dostkrat bol dela kaka iz dobrga pašnika kot z garminexpressaTnx....sem odstranil....sicer mA pa vezano updejte za "malo EU".... Slo + vzhod..... Tko da si nebi kaj prida pomagal....jaz se za karto vedno napasem
Make NUVI DIR & Files visible for Backup
1. To make all of Nuvi files visible you must unhide protected files via Win7 like any other HD.
2. Start NUVI by itself and go to Volume Screen.
3. Press the upper right hand corner of screen for 10 seconds.
4. The Developers Screen will pop up
5. Scroll down to MTP SETTINGS
6. Change from AUTO DETECT to MASS STORAGE
7. Shut down NUVI and hookup to Computer USB cable
8. Start NUVI and it should recognize it is hooked up to the computer.
9. Explorer will now see all files in ROOT directory and the .System directories.
BTW, have you backed up your Nuvi? If not, then this would be a good time to do it. Could save a lot of grief later if you have a problem