No in če zdaj rečem da sem zamenjal tri mizarje bom samo potrdil tvoje predsodke. Ampak pomoje v nobenem primeru nisem bil sam kriv:
- prvi je bil tak štor da je recimo ko je vrata montiral naredil zraven škode za par 100 evrov (na nov hrastov panelni parket je postavil železno lojtro, brez čepkov spodaj). In valda naredil luknjo, oziroma par krogcev. Ko je montiral zgornje stopnice mu je na spodnje padlo kladivo, nova luknja.... ampak takrat sem itak že imel vse plačano, sem rekel hvala in adijo, nočem imet več opravka s tabo, dvoja drsna vrata pa sem potem sam popravljal še 3x, med drugim je na lepem sredi noči pokrov od šine drsnih vrat padel dol, seveda spet na parket, nova luknja. Nisem mu težil ker mi je že prej požrl par let življenja, sem se pa počutil osel na kubik.
- pred tem mi je en delal te stopnice, ki so sedaj podrsane. vse ok, dobro narejeno, le da je zamujal 3 mesece. Sva se zmenila še za komplet dnevno sobo in še dve omari v kuhinji. Tip zamuja spet nekaj mesecev, vsakič ko bi morala bit montaža je napletel novo pravljico (tudi take da ima otroka v bolnici, pa sploh ni bilo res, skratka bolano do konca). Potem sem mu rekel lej, hvala, pozabi. Rekel ni nič ker v pol leta itak ni imel nič narejeno, najbrž niti materiala ni kupil. Čeprav je prej parkrat rekel da ma samo še za zmontirat. tukaj sem bil osel že drugič.
- tretji je potem naredil dnevno, spet vse ok, jaz super zadovoljen, plačal vse, brez pripomb. Potem pa mu dam delat še dve 5 metrski ravni štangi - prijemala za stopnice. Nekje se očitno nisva razumela, oziroma jaz nisem dobil predračuna, ampak poslal je račun za 700 EUR. Jaz, tretjič osel sem spet plačal (možno da je bila moja napaka da nisem dobil predračuna) in rekel hvala in adijo, vsakič ko se primem za tisto leseno štango pa si prestavljam da je oblečena v zlato. Enim je to mesečna plača. Za dve hrastovi palici fi 5 cm al kolk je že in par konzolc.
- zdaj v mansardi mi bo dva podesta delal nov mizar. Same oči in ušesa so me, kaj vse bo tokrat narobe.
No, rezultat je to da imam v enem štuku najmanj 4 različno beljene (pajcane) vrste hrasta, parket v nebeljenem hrastu, orehovo kuhinjo,....češnjevo otroško sobo,......blablabla. Če bi bil picajzlast ne vem če bi bilo to tako. So pa zato vse stene bele.