Pop tv - gleda sploh še kdo to?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.493
9.791
113
EU
POPovci ponavljajo iste novice par dni. Zvečer. Naslednji dan ob 13 uri, in zopet zvečer.
Tako so težili s poslanskimi prenosniki, in tri dni kazali sliko pod mizo postavljenega starega ohišja računalnika na policiji.
Sodu je izbilo dno ukinitev časovnega zamika. Prešaltal na SLO 1.
Sedaj moram ugotoviti, kako se brišejo POP kanali iz spomina amisovega sprejemnika.
Škoda je spominskega mesta na sprejemniku za takšne tupiglupi programe .
evil.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ko sem prebral to temo mi je svanulo, da dejansko POP in Kanal A sploh ne gledam več. Včasih, ko sem preveč miren, preklopim na njihova poročila, da mi pritisk dvignejo histerične novinarke, ki o usrani telegrafarci poročajo, kot bi Godzila napadla Duplek in požrla župana.

Nazadnje urejeno:

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.493
9.791
113
EU
To pa je res, da pri poročanju tulijo kot zverine. Na sprehod s pesiko grem mimo sosedove hiše. Daleč na cesti se sliši poročanje POPovih novinarjev s terena.
bonk.gif

Po malem bo POP tv samo za penzioniste in DESUS-ovce, ki imajo čas sedeti celi dan pred televizijo, ker ne obvladajo interneta in ne znajo uporabljati časovni zamik.
Z ukinitvijo časovnega zamika so svoj program odmaknili od mlajše generacije, ki je to funkcijo uporabljala. Kdo bo po službi celi večer izgubil pri gledanju enega filma, ki so ga predvajali že nevemkolikokrat. Mogoče je point ukinitve zamika ravno v tem. Film ti bodo ponovili še petkrat, pa boš mogočev tem času lahko sestavil celoto iz večkratnih nedokončanih ogledov..
aplauz.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Alzheimer rešuje POP TV, a ni fino, da ljudje vsak dan nov film gledajo, tut če je bil že 100x na sporedu.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz

"Zmagajo" pa kričeče novinarke z vprašanji "kako se počutite" folku, ki je izgubil kakšnega bližnjega. Peesda, da sem v takšni situaciji, ne vem, če bi se lahko zadržal, da ji ne bi pripeljal eno krepko.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
A je še kdo opazu (poleg fail teme od 24 kur) kako strmo navzdol drvi njihova spletna stran 24ur. Sami triči trači, napihnjene zgodbice, v glavnem prispevki za plehke ljudi. Razno razni članki, kjer ssvetujejo, so tako ali tako povzeti iz ameriških strani, forumov in cajtngov, slike so večinoma od simbolične od iStock, ThinkStock , ostalo pa po večini od drugih novinarskih agencij. Nekako mi je jasno, da iz srelskega pokola v Mehiki ne bo slik oz prispevkov, katere bi naredil pop tv, ampak za vse sotalo, bi pa lahko malo več truda vložil...

Uglavnem they are going down...

.. vsaj kar se mene tiče...

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Kaj potem siol namesto 24kur... ali je ša kaj boljšega?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zadnje čase za novice uporabljam samo Žurnal, zelo ažurni so, tudi ogromno slik (ne Thinkstock). Če ta odpove pa siol in rtvslo.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik Anzee pravi:
Tvja ze tako bolj malo gledam, ampak poptvja iz principa pa niti ne povoham vec. S temi reklamami in razvlecevanjem filma so se mi totalno zamerili. WTF gledas film itak skoz reklame, pol kar naenkrat "porocila" sred filma.. jz hocm film gledat je*e se men za novice. Pol pa lih k pride film do vrhunca pa "zrebanje jackpota" .. sem se kar smejal
hysterical-1.gif

Količina reklam je točno omejena min/uro tako da tv postaje tukaj ne morejo nič "srat" po svoje
ne-ne-1.gif

Je pa res da ni določeno ali sta v eni uri dva daljša oglasna bloka, ali pa en daljši in trije krajši itd...
Kazni pa zagotovo niso 100eur
tongue-1.gif

Lp.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Zakaj pa misliš, da dajo poročila vmes, da serjejo preko zakonsko določenih minut. Njihova produkcija je drugače rangirana, kar se reklam tiče, samo glej, koliko jih je pred in po poročilih.