Pop tv - gleda sploh še kdo to?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Včasih program z dokaj zanimivo vsebino, sedaj sama 100x prežvečena vsebina. Včeraj je bil film You've got mail 50-tič
bonk.gif

Ne razumem kako imajo se vedno toliko gledalcev. In posledično ogromen oglaševalski kolač. Upam, da prihajajoči Telekomov program prinese kaj svežega.

EDIT: NAslednji petek je willy 3! Da ne bo kdo zamudil.

Nazadnje urejeno:
22. jul 2007
13.651
1.797
113
124
jaz tudi ne, saj je že več reklam kot filmov, pa tudi poročila več ne morem gledati, ko začne krčmarka - sindikati so že na okopih ipd...
tongue-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Poročil ne gledam odkar so prepovedali časovni zamik.

Tole s POP NON STOP SO ZAJEB... Premalo naročnikov dobili, šli v minus in zato obesili oglase na POP TV in A Kanal ter jih hkrati vsebinsko osiromašili (stroškovno pocenili) in začeli molzti. Za moje pojme fail poteza, ena od večih.

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Amerikanci v glavnem skrbijo da Pop in Nova na Hrvaškem dražita ljudi ene proti drugim. Ravno ko sem bil na morju so dol poročali spet o LB in njenih pufih, na Novi udarno protislovensko na nacionalki s povdarkom na dejstvih.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.071
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
To je tako kot McDonalds, 2x letno pogledam in to je to. Poročila gledam na SLO 1. Včasih sem odmeve, odkar je tist Bergant tam jih ne gledam več!

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
evil.gif

Priporočam ogled ...-popin,..to je tam nekje proti koncu poročil
....ljubezen skozi želodec...-to pa pred poročili
evil.gif

hysterical-1.gif

(OPOZORILO labilnim osebam s samomorilskimi nagnjenji se ogled odsvetuje in capl ne odgovarja za posledice in morebitne psihične travme v bodočnosti)

Nazadnje urejeno:

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.573
484
83
gledal kakih 24 ur letno dokler so prenašali F1

že davno imajo visoko skorajda absolutno prioriteto kanali brez oglasov

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Jap.

Ravnokar risanke.
grin1.gif

Drugače so pa res mojstri. Film jim uspe raztegnit od. 20.00 do polnoči. Ne vem, kdo ima živce to gledat.
bonk.gif

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
Tvja ze tako bolj malo gledam, ampak poptvja iz principa pa niti ne povoham vec. S temi reklamami in razvlecevanjem filma so se mi totalno zamerili. WTF gledas film itak skoz reklame, pol kar naenkrat "porocila" sred filma.. jz hocm film gledat je*e se men za novice. Pol pa lih k pride film do vrhunca pa "zrebanje jackpota" .. sem se kar smejal
hysterical-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.638
215
63
Kranj
že davno nehal tole gledat...film lepo s torrentov dol pa gasa....pa še kvalitetnejša slika.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Odkar se je zadnjih par let razplantela IP TV in komerciala ponuja 1000 in 1 "pod-kanal" je celonta TV zgubila svoj smisel. En kup reklam, dolgočasna rumena poročila in star material.

Nasa nacionalka pa bi se lahko malo zgledovala po sosednji HTV.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.057
1
38
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Anzee pravi:
Tvja ze tako bolj malo gledam, ampak poptvja iz principa pa niti ne povoham vec. S temi reklamami in razvlecevanjem filma so se mi totalno zamerili. WTF gledas film itak skoz reklame, pol kar naenkrat "porocila" sred filma.. jz hocm film gledat je*e se men za novice. Pol pa lih k pride film do vrhunca pa "zrebanje jackpota" .. sem se kar smejal
hysterical-1.gif

Se ne bi mogel bolj strinjati

Film preko računalnika in to je to...že reklame so tako dolge, da človek pozabi ker film je gledal
crazy1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Nasa nacionalka pa bi se lahko malo zgledovala po sosednji HTV.

A misliš obratno? Ker HTV je tehnološko precej v zaostanku. Na našem RTV pa se najde kakšen dober film ali dokumentarec, sem jih v zadnjih mesecih gledal kar nekaj, med drugim dva francoska filma. Na proplus kanalih ne vem kdaj sem kaj gledal, minus je tudi to, da nimajo HD kanalov!

PROPLUS je pa itak bolan na denar in upam, da jih konkurenca začne preganjat.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Že dolgo ne več....
Nekaj časa so bili še dokaj ažurni, potem vedno manj, odkar imajo plačljivi paket pa sam stara prežvečena jajca. Od slovenskih TV sem še največ gledal TV3, pa so šli v franže...

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Preveč denarja so zapravili za limonade, da jim zmankuje za filme. Očitno so se vrgli na publiko, katere cele popoldneve gleda limonade in so nekako bolj dovzetni (beri: nerazgledani) za oglasna poročila in jim to prinaša dobiček.

Pa res ne vem zakaj se toliko obremenjujete s tem pop tv-jem, ga ne gledam že kakšno leto, včeraj sem slučajno preklopil in zagledam tistega črno belega delfina in očitno v tem letu nisem kaj dosti zamudil...

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Sem večkrat kaj pogledal na njihovi strani; poročila, preverjeno.

Zdaj imajo vse razseckano ali plačljivo. Ali pa jaz samo ne najdem

Steve

Guru
13. avg 2007
10.022
1.934
113
@neo, tocno to. Ciljajo na glupo rajo in te je vec kot ocitno dovolj. Filmov na potv nikoli nisem gledal, ker sem gledal na nemskih. od leta 2000 nisem enega filma gledal na tv. Od vzpona p2p.
Poptv porocil in podobnega sranja pa ne gledam ene 2 leti vec nic, ker sem se odlocil da je skoda mojih mozganov

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
He, sm mislu, da smo pr naš bajt eni redkih, ki smo se kar precej distanciral od sklopa teh programov.
Začel so srat z reklamami in udarnimi pretiravanji v poročilih, dodal sklop non stop kanalov, razsekal redke dobre filme...., ko so pa skenslal zamik smo pa zvezo bol kot ne prekinl.
Več se gleda RTV, je kar nekaj dobrih in poučnih oddaj, če se pa TV mal manj gleda pa tudi ne škodi
wink-1.gif