Pomor tjulnov in njihovih mladičev

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Kok lepa Slovenka, pa kako bogata! mmm, smo ji vsi vouš ane..
stupid-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
Ja take z dvem pa trem glavam, uspred pa uzad...lušni k da b bli stieblercki , sam uni k so kebrom podobni, pa ful škiljo
aplauz.gif

Draga kokoška, Černobil je zatočišče za vse živali tistega okoliša (brez dveh glav in treh repov). Če pa ne znaš niti prebrati malo po internetu, kaj je dejansko tam, potem je pa bolje da si tiho.

Bah, meščanska finoæa, za katero narava obstaja samo v Lady cajtngih in glupih emailih, potem je pa najbolj pametna.
stupid-1.gif

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
smile-1.gif
A to bi ti bil rad...ja no če bi na takle način živel pri nas, pol se mi nebi tako čudno zdelo da si v krznu. Nekak moraš pokazat moč, če te že neb zeblo ane.

Bi moral videt tipa, ki sem ga jaz , pa bi razumel.:)

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Dons mi je en pokazal svojo moškost, na klasičen način...zabil se mi je v zadek mojga lepga avta ( se že klepa in štriha)... slep al glup kaj jaz vem, kako mu lahk rata spregledat kolono pred semaforjem.
stupid-1.gif
Tolk o moških za volanom..kar pa spada že v drug forum.

Ne vem stieber, nič ne odpre ta toj link. Pa tam imajo toji kani sam krznene kape, pa še brke nosijo:) to skupej še kar zgleda.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ja moraš bit registrirana an. Ja sej jaz mam tud bradico pa razmišljam da bi si naredu kučmo iz tjulnja k ga bom prej lastnoročno skenslu z bojnim mlatom. :D

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Dej nakladat, no...
rolleyes-1.gif

Tjulna po buč kresnit res ni problem. Problem je do tjulna sploh pridet. In kukr jaz tebe poznam, bo Alfa prej zmrznila, s tabo vred, preden bosta sploh prišla do izhodišča, kjer se gre še 1000km po ledu do tjulnov.
"Who are you?" "I'm br br štiber form br br Slovenia", ko te bojo enkrat spomlad Inuiti odkopal iz zametov
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Zakaj bi se vozil tja z alfo, mi pa res ni jasno. A ti greš v zda (če si sploh že bil kdaj tam) z unotom po vodi ali kako? Res si brihten.
grin1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Jest sem do zdej z Unotom prišel še povsod
cheer.gif

Tut u Ameriko.
cool-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ja, če ni tija prišel z lastno silo, ne šteje. Značka slo 'vesoljskega' kluba je šla tudi v orbito, pa se ni sama pognala tja...
rolleyes-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Prišel je tja z lastno silo (januarja prek Beringovega preliva)
cheer.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Kako hudo temo ste mel mene pa nikjer. Če ma še kdo kej slik naj nalima. Babe v pelcmontlih so hude.
evil.gif

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
9xq-krzno.jpg

Ne ni bilo slikano za maškare.
smile-1.gif
Važno, da ima še krzneno kapo, v kateri je luknja za lase. In seveda plašč do tal. Aja, pa važno, da res ne zgleda lepo.