Pomoč pri izbiri vozila

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Citat:
Uporabnik ivi pravi:
Kako se pa kaj obnesejo toyotini diesel motorji ali pa recimo hondini
Če bi moral izbirat med tema dvema, bi izbral hondo.
rolleyes-1.gif

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Ok avta še kr nisem najdu sem si pa nekak premislu glede mondea sploh zaradi kasnejše prodaje pa še velika večina jih je zjahanih in uvoženih iz italije. Kaj pa recimo kak BMW 318 d? Kako se pa kaj ti motorji obnesejo so za kaj ali ne?

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik ivi pravi:
Tista toyota ma res kr dost kilometrov za sabo no, da ne bo kdo mislu da more bit glih ford

Sej lahko prodajalcu rečeš, da naj ti zavrti kilometre nazaj, pa bo takoj bolje.
cheer.gif

Ogo

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Citat:
Uporabnik ivi pravi:
Ok avta še kr nisem najdu sem si pa nekak premislu glede mondea sploh zaradi kasnejše prodaje pa še velika večina jih je zjahanih in uvoženih iz italije. Kaj pa recimo kak BMW 318 d? Kako se pa kaj ti motorji obnesejo so za kaj ali ne?
Motorji so kar v redu, kot večina drugih, ima pa rabljen BMW 318 d kar veliko ceno.Sam avto mi je na zunaj zelo všeč, sem ga že mislil kupit, ampak, ko sem se vsedel v njega je bil zame občutek utesnjenosti prevelik.
smirk-1.gif

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik ivi pravi:
Tista toyota ma res kr dost kilometrov za sabo no, da ne bo kdo mislu da more bit glih ford

Sej lahko prodajalcu rečeš, da naj ti zavrti kilometre nazaj, pa bo takoj bolje.
cheer.gif

Ogo

Ha ha Very funny. Sem gledu tudi avensise pa za ta dnar ko ga imam dobim sam tisto začetno in ponesrečeno serijo (vsaj tako pravijo na toyota forumu).

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik ivi pravi:

Bmw ni nikoli delal kvalitetne dizle, dobra sredina, naj ostanejo na petrolu....
p.s kaj je narobe z avtom iz IT?! Enako se je vozil po cesti, ki so roko na srce kvalitetnejše, kar se pa tiče skrbi o realnih kilometrih....pa saj imaš oči ne, in par prijateljev ne?
Meni so taki argumenti, da "ne kupovat avte iz IT, BE itn..." totalno brezpredmente debate, saj je to popolna exyu. miselnost.
lp

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Mogoce je bojazen zaradi mesetarjev... zgodbic, ko se cez par mesec prijavi kot ukraden,... neplacane dajatve drzavi... Kdor to ne pocne vsak dan (kar je vecina takih, ki kupuje avto zase... tudi sam sem med njimi
smile-1.gif
)... niti ne ve, kje inkako se da take zadeve preveriti...

Zal je zaradi pohlepa parih barab trg rabljenih uvozenih vozil precej bolj nesiguren... ceprav se lahko zaplete tudi pri avtu, ki ima SLO poreklo
smile-1.gif
...

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Ma sej ni fora glih v tem da je avto iz uvoza čeprav previdnost pri nakupu ni odveč ti pa lahk povem da že cirka tri mesce skačem okol po celi sloveniji zarad avta pa so do zdaj vsi avti, ki so bli uvoženi še posebi tisti iz italije katastrofa v glavnem vse razbito pa pol nanovo farbano. Nekateri se še tolk niso potrudli, da če so že farbali, da bi vsaj vredu zrihtali ne pa neki napol pol pa še zatrjevali da avto ni bil nikoli razbit. Nevem skor sem že doktoriru iz teh avtov