Pomoč - organizacija raziskovalca Win 10

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #9334

Prosim za malce pomoči, da bi organiziral Raziskovalca na novem laptopu. Izhajam iz XPjev pa mi ne gre ...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Samo pol ure šnellkurza, pliz -
crazy1.gif

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.456
1.916
113
Kaj bi rad organiziral? Stisneš win + e in dobiš explorer kot je vedno bil. Ne vem kaj je tu za organizirat.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Imaš:
Hitri dostop
-
-
-

Ta računalnik :
- Dokumenti
- Glasba
- Namizje

itd, izgleda da 6 sistemskih map. Ali lahko kako dodam še kakšno mapo dodatno, ker mi ne dovoli?

Pravzaprav mi cela organizacija "ne špila", navajen sem raziskovalca od XPjev, je bilo bolj za ljudi" narejeno.

V bistvu rabim omaro s predali: Dokumenti, Risbe, Slike, Filmi, Prenosi, Priprava, ... pa še nekaj predalov kakor pač je.

V "knjižnicah" iz Win7 je že bilo sranje, ker sem lahko odpiral dokumente direkt iz knjižnice, ko je bilo pa treba nov dokument shranit, je bilo pa treba napisati celo pot do apps/uporabnik/ ... cel hudir!

rolleyes-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Izgleda da ni to ... v Raziskovalcu se ni nič spremenilo.

''Ta računalnik'' ima 6 sistemskih map. Zadnja je ''Videoposnetki'', ki bi jo preimenoval v npr. ''Filmi''.
Pa dodal bi še nekaj svojih map, če se da
rolleyes-1.gif

Priponke

• 2290776-sl.1.docx
    107,6 KB · Ogledi: 218
Nazadnje uredil moderator:

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.055
71
48
Glede na to, da je print screen v Wordu (začuda ni v Excelu) in kaj poimenuješ kot sistemske mape, mislim da ti preko foruma nihče ne more pomagat.