Ni slaba cena ja! Samo to so verjetno 3 leta stare gume spet.......tak sem jaz pri topolinotu naročil 1x pa nikol več....sem stare gume dobo
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Ne predraga, ne prepoceni. Ocene solidne, prav tako zmogljivosti: GT Radial Champiro hpx.
lp
a ni to smrekca guma?
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Pa si vzel novi model Ecopio ali "stare" originalne? Kolko km so ti zdržale? Seveda nas zanima tudi cena
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Pa si vzel novi model Ecopio ali "stare" originalne? Kolko km so ti zdržale? Seveda nas zanima tudi cena
Kolikor vem, so kar "stare" originalne, vsaj po nazivu sodeč (nisem jih še dobil, da bi lahko preveril). S prejšnjimi sem naredil cca. 35.000 km, profila je še vedno dovolj, samo so po treh sezonah po mojem mnenju za zamenjat, ker so ratale nekoliko trde. Nove sem dobil po 73 EUR za kos (letošnja proizvodnja, made in France - samo a se "stare" originalne sploh še proizvajajo?).
Citat:
Uporabnik Speedy pravi:
@Narodnjak: Sam sem pa vzel falken fk 452, poznaš koga ki bi imel izkušnje s to gumo? Nisem jih še preizskusil ampak po forumih so gumo izredno hvalili.
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Da malo obudim to temo ...
Jaz sem se odločil kar za Michelin Primacy HP MO 205/55R16 91W. Po testih sodeč se je obnesla zelo dobro (najboljše) in tale v W razredu je tudi odlična na mokrem, kar je bil prej glavni Michelinov problem v primerjevi z ostalimi tremi primium konkurenti.
Upam, da mi ne bo žal in da bom zadovoljen z njimi vsaj tako kot z ER300 in da naredim z njimi malce več kilometrov kot z ER300
Kaj pa ste sedaj izbrali ostali?
Citat:
Uporabnik Saeed pravi:
Kakšno pa imate mnenje o pnevmatikah:
http://www.gumishop.si/det_pnevmatika.php?id=G1125845
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
PS3 ali PS2? Vsekakor poročaj.
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
PS3 ali PS2? Vsekakor poročaj.