Živjo
Pa je prispel Miele pomivalni stroj
.Nisem uspel,da bi vam takoj sporočil.
Lahko rečem,same dobre lastnosti stroja.Sploh košare premium res.Recimo,3 zgornjo košaro,lahko prilagajaš.Če daš v spodnjo košaro kozarce za vino.Sam premakneš,levo al desno stran košare od pribora.Pr Boschu in Siemens je fiksna.Sem ravno včeri pogledu pomivalca Bosch pr sorodnikih.Malo pred koncem,se vklopi ventilator in greje pult nad njim.Naredi neko zaščito,k se pol vrata avtomatsko odprejo.Da zadnji ostanki pare,ne uničijo pulta.Pare ostane v stroju minimalno.Tako da nč bat,vsaj pr Miele,da bi vam poškodovalo delovni pult.Kdo ima pač namen kupit Miele.Za Gorenje,Bosch,Siemens ne vem.Povem izkušnje za Miele k ga imam sam.
Posoda je pomita v nulo.Visok sijaj.Uporabljam pa vsa čistila od Miele.Vse je suho.Edin,tam k so robovi,ostane minimalno vode.Plastiko mi je posušil popolnoma.Edin,eno skledo ne,k je z robovi,tam je blo mokro.
Kar se tiče koles na košari.Ni primerjave z Boschem.To je robustno,fiksno.Ni straha da bi koleščki popadali dol al se zlomili.
Deluje zelo tiho.Programov malo morje in nastavitev.Ima tud namakanje,predpranje po želji.Dodatne funkcije.in še in še.Skratka,ne obžalujem nakupa, in da sem se odločil za Miele tudi tokrat
.