Trenutno že kaki dve leti uporabljam izključno Somat kapsule vsaj 3v1 in deluje.McGiver in katero pralno sredstvo priporočaš?
Ja tale Bosch ima kovinsko model SMS46NW00E.
Gledam pa tudi od Gorenja model GS65160W , pa še nekako vagam.
Nekateri pravijo da dotični Gorenje posuši bolje kot ta Boschev, nekateri da Bosch pere bolje...
Konkretnega Gorenje se da dobiti za okoli 400 eur , kar se mi zdi dober deal, omenjeni bosch pa malo pod 500.
McGiver in katero pralno sredstvo priporočaš?
stroj ima totaldry to je povzeto po smegu in je avtomatsk odpiranje vrat. To je super, ker se posoda lepo shladi, posuši, upoštevaj pa da to podaljša čas programa za 30,45 minut. Pri gorenju nujno poglej kje je narejeno, ker če na stroju piše made in PRC gre za mideine stroje, sicer je dal gorenje še nekaj svojih bombončkov notri, sam vseeno... Te ti pa odvsetujem
- pranje in sušenje se slabša z višanjem eko standardov - manj vode, manj elektrike, krajši čas,...
Na kratko me zanima kaj sploh pričakujete od pomivalnega stroja?
Vidiš tega pa ne poznam, odpiranja vrat med sušenjem!
Evo ti filmček kako se odpre.Enako se moj odpre po končanem pomivanju-Da odstrani madeže in da ne rabimo vse posode pred pomivalcem že na 90% oprat (ne govorim o zasušenih zadevah)
-Da posoda ni lisasta (sploh beštek in kozarci). Čeprav jaz imam malo "muho" in je treba pri nas posodo po pranju še prebrisat.
-Zelo pomembno da je posoda odlično sprana, da ni sledi ali okusa detergenta kar se mi je tudi že zgodilo
-Da vsaj povprečno opere/posuši plastiko
Vse ostalo, od decibelov, pametnega oblikovanja košar je zgolj bonus.
-Da odstrani madeže in da ne rabimo vse posode pred pomivalcem že na 90% oprat (ne govorim o zasušenih zadevah)
-Da posoda ni lisasta (sploh beštek in kozarci). Čeprav jaz imam malo "muho" in je treba pri nas posodo po pranju še prebrisat.
-Zelo pomembno da je posoda odlično sprana, da ni sledi ali okusa detergenta kar se mi je tudi že zgodilo
-Da vsaj povprečno opere/posuši plastiko
Vse ostalo, od decibelov, pametnega oblikovanja košar je zgolj bonus.
Res je razlika očitna.In posoda je total suhaTo je sedaj rešeno pri nekaterih pomivalnih strojih, ki malo odprejo vrata med sušenjem. Razlika je občutna.
Bi prosil ja! Hvalamam to, mislim da celo en krajši filmčk če te zanima
Sm ti objavil filmčka.A nis videl?Bi prosil ja! Hvala
Moj delovni pult je pa obdelan tako.Da ni možno da ga napihne.Sem ta moment preveril,k je debata o tem.In skoraj po 3 letih ob vsakdanjem pomivanju.Niti malo nikjer napihnjen.Jaz sem na svojem avto open izklopil ker imam masiven lesen pult pa mislim da celo v navodilih piše da zaradi večjega izpusta pare to ni ok.