Jaz sem se tud Candy sušilca losal pred iztekom garancije, ker sem mel dovolj...Jaz sem naredil ravno obratno. In to pred potekom garancije. Razlog je bil da so mi med epidemijo na Gorenje servisu lepo prijazno rekli: "Zaradi vaše varnosti se gladko j.bite"
Serie 4, made in GermanyDaj povej katere serije je (Serie 2 / Serie 4 / Serie 6 / Serie 8) in v kateri državi je bil narejen.
Serie 4, made in Germany
Katere tablete uporabljaš?
Daleč najboljše so JAR platinum. Sem sprobal na prejšnjemu stroju bosch6 v 17letih vse od vseh finish tablet in gel, somatov tablet in gel, hofrovi, lidlovi,..
Pomije popolnoma, posoda ni mokra, ne poškoduje kozarcev in plastike, filter je vedno kot nov-niti sledu o kaki maščobi, pa ne pomivam čiste posode in skoraj vedno le na 50
Pri novem stroju bosch4 je bil priložen sample finisha quantum ultimate in z njim posoda ni bila čisto suha. Že naslednje pomivanje z jarom je bilo perfektno
ugodne recimo https://www.enaa.com/sredstva-za-pomivanje-posode/jar-kapsule-platinum-rumene-125-kos , https://www.petrol.si/eshop/vse-za-...ar-platinum--85-kosov--5x17--skuBL-PIS-262373
Tele Quantum so v uporabi, vmes bil Somat, ampak je bila posoda slabše oprana. Ni pa bilo nikoli prej težav z mokro posodo.
Medtem ko ugotavljajo kaj je s strojem narobe, je stroj tudi vedno bolj narobe, od začetka je bila posoda pač malo preveč vlažna, zdaj že pride ven popolnoma mokra, pa tudi mastna... izgleda, da tudi pere za en penis. Danes ima da ga rešijo, sicer uveljavljam stvarno napako
Zanimivo. Sušilnik perila BOSCH Serie 4 je Made in Poland, moj BOSCH pomivalc (Serie nimampojma) pa Made in Turkey.Serie 4, made in Germany
Zanimivo. Sušilnik perila BOSCH Serie 4 je Made in Poland, moj BOSCH pomivalc (Serie nimampojma) pa Made in Turkey.
Mah po 5 letih crkne tudi 6. in 8. razred.nižji rajng, delano za vzhod...gledal kak mesec, dva nazaj frižider francoska verzija (dvoje vrat zgoraj spodaj izvlečni ladlc), Robert Bosch Gmbh...na koncu identifikacisjke kartice pa Made in China
Meni je Gorenjev pomivalc narejen v Boschu za Gorenje delal 15 let, pol pa glavna pumpa neki urezala...Prav groza me je ko bo crknila 14let stara bela tehnika od boscha.
Ocitno je vse narejeno za teh 5 let in še to s servisno pomočjo