Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kombi mi je prevelik, kangoo pa premajhen. Rabim pa avto, ki ima zadnji prostor zaprt, a podaljasan, kot npr Caddy Maxi. Zadnje sedeze mora tudi imeti, furgon odpade.
Vsekakor mora biti zadnji del zaprt, avto bo na firmo. Sedaj imam v te namene dva, pa sem se odločil, da zamenjam oba za enega. Jumpy in Peugeot sta še kar ok, samo jaz računam, da bo avto max 10.000 EUR. Pa res ne bi rad prav velikega kombija, ga bo tudi ženska vozila.
Kombi je zaradi škatlaste oblike, kratkega nosu in visokega sedenja lažji za manevriranje kot kakšen jajček tipa novi Megane, Kia Ceed in podobni "buhteljni" z miniaturno zadnjo šipo.
Transporterja lahko parkiram na cm natančno, medtem ko pri teh novih osebnih nikoli ne vem, koliko še imam "lufta".
Toplo priporočam Caddy Maxy, mi ga enostavno nemoremo uničit, pa revež skoz prevaža 5 glav, orodje, žabo in še par žaklov cementa,
poraba pri polno naloženem je 8,5, servisov ne vidi, dotanka se mu olje in vozi miško. Ob servisih mam občutek da bo zadeva šla 250k km čisto brez problema. Sedaj ima 100k km omenjene vožnje pa edino kaj je šlo je bil akumulator in novi brisalci.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.