Poltovorni avto oz mini kombi

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kombi mi je prevelik, kangoo pa premajhen. Rabim pa avto, ki ima zadnji prostor zaprt, a podaljasan, kot npr Caddy Maxi. Zadnje sedeze mora tudi imeti, furgon odpade.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Jumpy je v bistvu kombi. Trenutno vem samo za Caddy Maxi, da je malo večji avto, ki ima veliko prostora zadaj.

B81

22. jul 2007
37.700
10.960
113
Espace? Paleto daš noter komot. Pa tule ga softi prodaja, ga boš lahko potem lovil, če ne bo kaj vredu
grin1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Vsekakor mora biti zadnji del zaprt, avto bo na firmo. Sedaj imam v te namene dva, pa sem se odločil, da zamenjam oba za enega. Jumpy in Peugeot sta še kar ok, samo jaz računam, da bo avto max 10.000 EUR. Pa res ne bi rad prav velikega kombija, ga bo tudi ženska vozila.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz

Kombi je zaradi škatlaste oblike, kratkega nosu in visokega sedenja lažji za manevriranje kot kakšen jajček tipa novi Megane, Kia Ceed in podobni "buhteljni" z miniaturno zadnjo šipo.

Transporterja lahko parkiram na cm natančno, medtem ko pri teh novih osebnih nikoli ne vem, koliko še imam "lufta".

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:
KSZ

Kak pick up mogoce, pa mas odprtega ali namontiras trdi prtljaznik zadaj? - Ford Ranger.....

Ne, avto bo za dostavo kvalitetne robe. Mora zgledat.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Kaj pa fiat scudo? Ker renault sploh avto ni, kaj sele kombi.

Fiat Scudo je iz istega trojčka kot Citroen / Peugeot, ki ga je že nekdo prej prilepil.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Se pravi izbiram med scudo, caddy maxi, jumpy in partner? Kaj pa kaksen berlingo s povecanim tovornim prostorom?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Toplo priporočam Caddy Maxy, mi ga enostavno nemoremo uničit, pa revež skoz prevaža 5 glav, orodje, žabo in še par žaklov cementa,
poraba pri polno naloženem je 8,5, servisov ne vidi, dotanka se mu olje in vozi miško. Ob servisih mam občutek da bo zadeva šla 250k km čisto brez problema. Sedaj ima 100k km omenjene vožnje pa edino kaj je šlo je bil akumulator in novi brisalci.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Tole je za moje pojme najboljša rešitev - klik

Mogoče ja, če ne bi bilo debilnih zadnjih vrat. Njihovo neuporabnost spoznaš, ko prvič hočeš kaj naložiti v kombi z viličarjem.

Kaj takega gre skozi kvečjemu, če imaš kombi za kakšne športe ali družinsko uporabo. Za resnejšo transportno rabo pa obvezno dvokrilna vrata.
smile-1.gif