Polo majice

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Mam v planu ja.. samo prav mi pa ni, če je orig. ali fejk.
smile-1.gif

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
467
27
28
44
MB
totih fred pery in podobnih znamk kolega vsakič polno potovalko privleče iz tajske in proda pri nas..valda kupi fejke in jih proda kot fejke..sem kupil eno fred pery pa ima izgled brez napak, ko pa sem jo imel enkrat oblečeno sem zašvical ko prase (iz čistega bombaža to ziher ni), pa isto me je na koncu rokava tiščalo, da sem ga na silo narazn tiščal..mi kri ni normalno tekla po rokah
hysterical-1.gif
rajši jo v kanto vržem ko pa da to še 1x oblečem..

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Pa kako kurca jih je toliko prodal in nobenega negativnega feedbacka, če gre za fake?

http://www.ebay.de/itm/FRED-PE...=item6fd1d415ff

Ubistvu ne morem nič..v pogojih mu piše, da bi morala biti vrednost nad 40€, da bi mi povrnil še poštnino. Če mu napišem, da je fake je še dvignit ne bo hotu. Če prijavim PayPalu bi moral majco vrjetno poslati še na Fred Perry, da potrdijo, da je fejk?

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.007
10.535
113
Poglej če majo kak tutorial za ugotavljanje avtentičnosti teh tipov majih...kot imaš recimo za Armani jeans itd...
Drugače pa tale seller nima nič v trgovini, sem po tvojem nakupu stisnil trgovino in 0 Items.
Jaz bi prijavil, koji q. Majico pa imaš pač res za travo kosit...

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Tega prej celo ti nisi mogel vedeti.
grin1.gif
Sem bil danes tam, pa sem jaz več for vedel kot oni..

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Dvomim, da s kolekcijo spremenijo tudi mere, pa tudi google je ne najde. Ta mi namreč komaj prekrije trebuh, pa se nisem menda tako zredil.
grin1.gif

No ja, za AM ti lahko povem da so znotraj iste kolekcije pri istih številkah ogromna odstopanja med posameznimi polo majicami tako da ne bi bil ravno prepričan v tvojo trditev.