Policistko zvezali in slekli?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Menda v NM.

Res al so buče?

Ne bom povedal, kje sem prebral, da diktatorček ne dobi spet kakšnih popadkov.

I

Izbrisan uporabnik #488

http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=160824

Citat:

Precej nenavaden incident naj bi se zgodil pred tednom dni na Dolenjskem. Neuradno so neki moški na delovnem mestu napadli policistko, jo slekli in zvezali. Na PUNm omenjene govorice zanikajo.

Neuradno naj bi bila policistka sama v patrulji. Neuradno naj bi prišla v neko gostilno, naročila sok in potem odšla. A odšla je na delovno mesto in neuradno zaustavila moške, ki so bili v isti gostilni, kjer naj bi policistka popila sok. Med policijskim postopkom pa se je zadeva nekoliko zasukala.

Neuradno naj bi moški policistko spravil v svoj avto in jo odpeljali. Jo potegnili iz avta, slekli, zvezali in pustil oz. se odpeljali.

Neuradno naj bi policistko premestili na drugo delovno mesto in neuradno naj bi policistka kmalu po premestitvi ponudila svodj odstop.

Vprašanje smo naslovili na pristojne na Policijski upravi Novo mesto. Pojasnili so nam, da omenjenega primera niso obravnavali in da gre najverjetneje bolj za govorice, saj naj bi policistke vestno opravljale svoje delo in bile trn v peti marsikateremu predstavniku močnejšega spola.

V primeru, da bi se to res zgodilo bi morali zadevo obravnavati kot napad na uradno osebo

erikson

Guru
25. avg 2007
22.782
6.555
113
7 x neuradno?
rolleyes-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Menda v NM.

Res al so buče?

Hm, sem isto slišal od kolega prejšnji vikend, ko sem bil na vikendu. Očitno je nekaj na tem
wink-1.gif

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:

Hm, sem isto slišal od kolega prejšnji vikend, ko sem bil na vikendu. Očitno je nekaj na tem

To samo pomeni, da tvoj kolega iste buče prodaja, kot jih je dal prvi mojster tule gor
wink-1.gif

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Z vsemi temi "neuradno" me novica bolj spominja na medijske prvoaprilske natege.

Verjetno so tole buce, ki so jih pridobili iz kaksne zidanice na dolenjskem... neuradno..

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Menda v NM.

Res al so buče?

1.) Na rabiš pisat, ker se že itak vidi.

2.) Imam enako pravico izraziti svoje mnenje kot ti.

3.) Imaš tudi pravico verjeti, da druga točka ne drži.

4.) Če se ti zdi, da te kdo "diktira", prijavi pristojnim organom.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.145
3.196
113
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Že novica je sama po sebi preveč neumna, da bi bila resnična ... se pa nikoli ne ve ... sto ljudi, sto čudi ...

Na dolenskem ni nobena stvar preveč neumna
evil.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=160824

Citat:

Precej nenavaden incident naj bi se zgodil pred tednom dni na Dolenjskem. Neuradno so neki moški na delovnem mestu napadli policistko, jo slekli in zvezali. Na PUNm omenjene govorice zanikajo.

Neuradno naj bi bila policistka sama v patrulji. Neuradno naj bi prišla v neko gostilno, naročila sok in potem odšla. A odšla je na delovno mesto in neuradno zaustavila moške, ki so bili v isti gostilni, kjer naj bi policistka popila sok. Med policijskim postopkom pa se je zadeva nekoliko zasukala.

Neuradno naj bi moški policistko spravil v svoj avto in jo odpeljali. Jo potegnili iz avta, slekli, zvezali in pustil oz. se odpeljali.

Neuradno naj bi policistko premestili na drugo delovno mesto in neuradno naj bi policistka kmalu po premestitvi ponudila svodj odstop.

Vprašanje smo naslovili na pristojne na Policijski upravi Novo mesto. Pojasnili so nam, da omenjenega primera niso obravnavali in da gre najverjetneje bolj za govorice, saj naj bi policistke vestno opravljale svoje delo in bile trn v peti marsikateremu predstavniku močnejšega spola.

V primeru, da bi se to res zgodilo bi morali zadevo obravnavati kot napad na uradno osebo
To zgodbo sem jest slišal že pred leti.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Vidim, da si tudi malo mazohista. Trpiš ob prebiranju mojih postov, ampak premagati se ne moreš.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
spet??
Kolko je bilo že takšnih zgodb, se jim verjetno sploh oblačit ne bi splačalo.
evil.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.782
6.555
113
Neuradno je šlo za iste storilce, ki so v kitajski četrti v Trstu ugrabili Slovenko z neuradnim namenom prodaje organov. Neuradno imajo na vesti tudi ugrabitev deklice v nakupovalnem centru, ki so jo neuradno ostrigli in spremenili v dečka.

sprasujem se.gif