Policisti zaradi poškodb zahtevajo odškodnino

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Točno to. Treba je že v štartu izločit čim več možnosti za izgrede. Reševanje problemov s posebno enoto policije se ne splača...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Vsem tistim ki pisejo o pic.kah in podobno. V ljubljanskem PPE je kar nekaj fantov, ki so sposobni ljudem zobe poravnat v enem susu. Ampak. Isti kot sedaj pisejo o pic.kah (exhair) bi bili najbolj glasni ko bi kakega do nafte zabetonirali, ker je v policista vrgel baklo.

Ovce v sloveniji ne vejo kako gre ta procedura ko ti. In ovce vidijo sedaj policijo kot ene pičke. A se razumeva? Jaz ne pravim da so, državljani jih sedaj tako vidijo, ker niso morali v red spravt par 10 debilov, da so lahko svobodno lamal po stadionu. In če se dela škodo, nima kdo kaj da piska in toži. Sedaj so vidli, da lahko že s stoli naredijo red. Naslednjič bojo šli še malo dlje, saj vejo, da se bojo pičke umaknile. Dokler ne bojo začel razgrajat po mestu.

Sedaj pa, maš jajca iti na TV in povedat, da tile policaji, ko so se umaknili, sploh niso pičke, ampak so med njimi ramboti, ki ti v enem šusu polomijo vse zobe? Da so se umaknili, je kriv tale pa tale, ker ni dal povelja. Če tega širna raja ne izve, bo v njihovih glavah še naprej, kakšne pičke nas varujejo, da ne morejo par 10 debilov v red spravit. In kako naj bi raja sedaj take policiste spoštivala. Ja nikakor, ker vsak vidi, kako se cola, ko z varnstno nima nobene veze, a ko je treba red delat, se pa umaknejo.
confused-1.gif

To je treba sedaj raji povedat. V tisti enoti so bili sami ramboti, ma niso dobil povelja od tega pa tega, da naredijo red. Ne pa spet z nekimi izgovori, da so bili otroci in ženske zraven. Ja faaaak, ane, pa še 3 nosečnice se vidi na tistem posnetku. Spet se kar nekaj nabija. Kdo bi moral dat povelje? Alo, kdo je zale [censored], da ga ni dal.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.027
113
z imanom ne bom operiral zato, ker ta oseba sedaj trdi, da je povelje dala vsaj 10x ampak da so kao zatajile zveze.

To kar ti pricakujes pocne sedaj sindikat. Sej to je point vsega. Da folk izve kdo je odgovoren in da se tega cloveka zamenja.

in upam da se bo ta preiskava dobro opravila, ker bo javnost na rit padla ko bo izvedela nekaj podrobnosti.

je pa treba nekaj vedeti (tu se vecina policistov z menoj ne bi strinjala)... Prisilna sredstva, so sredstva s katerimi dosezes nekaj...torej daa se folk umakne, da gre v marico, da se neha upirat, .... Niso pa to sredstva za kaznovanje. In tu je treba pazit.... Mislim, dolga debata pa se mi niti ne zdi forum primeren za take razprave.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Bil sem na tej tekmi, dokaj blizu dogajanju in sem vse skupaj kar natančno opazoval. Že to me je začudilo, da so v osje gnezdo poslali gasilca in le cca. 20 specialcev za varovanje, me je presenetilo! Še bolj pa me je presenetilo, da je bil back up zelo majhen, pa še vmešal se ni. Ostali policaji so bili na igrišču in ko so videli, da njihove kolege tepejo, so zalaufali okrog in okrog, da so prišli na tribuno. Takrat pa je bilo seveda že prepozno. Ves čas je napovedovalec grozil z izpraznitvijo tribune, zgodilo pa se ni nič. Proti koncu tekme so policaji le naredili obroč okrog viol in jih počasi rinili proti izhodu, oni pa so jih tolkli s stoli in pljuvali...
crazy1.gif

Zame je glavni krivec poveljnik , ki ni pravilno razporedil policajev in ni dal povelja za napad oz. obrambo njihovih kolegov, ki so se morali sami reševati iz obroča ponorelih viol!!!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
KSZ

Vsem tistim ki pisejo o pic.kah in podobno. V ljubljanskem PPE je kar nekaj fantov, ki so sposobni ljudem zobe poravnat v enem susu. Ampak. Isti kot sedaj pisejo o pic.kah (exhair) bi bili najbolj glasni ko bi kakega do nafte zabetonirali, ker je v policista vrgel baklo.
A so to isti, kot ti, ki gredo k zdravniku, ko nanje prileti par plastičnih naslonjalov od stolov, kljub čeladi, oklepu in ostali opremi, al drugi?

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
prvo so rekli GD razbili 100 stolov + Viole 200 + random folk 10 ....

u porocilu piše da majo bogi policajčki posledice ko so dobli 300 stolov v body ... LOL

kokr sm js vidu je blo drugac --- prej bi reku da je prizadet ego ko pa da jim je res kej blo :D

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Pred časom sem bil v Beogradu na tekmi:)

Njihove ninja turtles so nepozabne. Pogledaš v oči, pa vidiš lobanjsko dno, ker vmes ni nič. Opremljeni so tako, da je vsakemu jasno po kaj so prišli. In načeloma se jim ljudje umikajo, tudi Delije, razen če jih je velika skupina.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.027
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
KSZ

A so to isti, kot ti, ki gredo k zdravniku, ko nanje prileti par plastičnih naslonjalov od stolov, kljub čeladi, oklepu in ostali opremi, al drugi?

Lahko se dogovoriva in ti prinesem original PPE celado, jaz pa ti bom z zanosom plasticne stole v glavo metal. Ne dvomim, se mi bo z veseljem pridruzil se kak uporabnik tega foruma.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
KSZ

Lahko se dogovoriva in ti prinesem original PPE celado, jaz pa ti bom z zanosom plasticne stole v glavo metal. Ne dvomim, se mi bo z veseljem pridruzil se kak uporabnik tega foruma.

pa upoštevej da bo tist ko bo mel čelado stal 2-3metre stran od tistga ko bo metu stole in nekako tako kot je blo na tekmi da so stoli leteli " višje v klanc" ker so bli policaji nad njimi ... pomoje so jih stoli opraskali če so jih ...

plus tega pa če je po luftu letelo 20-30 stolov je velik ! večino so uničli ko so skakali gor po njih mar ne?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
pa vas bodo lahko tepli nazaj? ali jim boste pač dovolili samo aktivno opazovati?
evil.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
KSZ

A si naredu osnovno šolo? Fizika?
Če ti jaz vržem 5 kil plastike v čelado bo čelada prestregla del energije ampak še vedno bo telo beri vrat in hrbtenica moglo absorbirat nekaj energije in tukaj dobiš n stolov v glavo.

Meni je na na alpinistično čelato priletel 233g (ga najdu in ga imam za spomin) težak kamen pa sem čutil na vratu še 2 tedna skupaj.

V Turčiji so dobro rešili
cheer.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.027
113
ksz

danes je bila s strani SPS vlozena kazenska ovadba zoper osebo policije, ki je vodila varovanje omenjene tekme in zoper odgovorno osebo organizatorja tekme.