Legitimirali so jih, ker so bili temnopolti. Vse drugo je samo sprenevedanje.
...in prav je tako...
Legitimirali so jih, ker so bili temnopolti. Vse drugo je samo sprenevedanje.
Ti iz kube do pa zastonj obogatitev turisticne ponudbe in posredno tudi prinesejo eure. Ce bi bili strosek jih noben nebi vabil.Belec v karibskih državah prinese € in se ga ne bodo drznili jebat v mozag, ker državljanom ni nevaren, k včejemu jim prinese solde. Črnc pa v evropo prinese malo manj € in več kolere. Ati štekaš razliko? ne, nismo enaki še manj enakopravni. Face it.
In ce so ze za prvega posumili da je terorist, in izvedeli, da je zgolj plesalec s kube, ki caka na nastop, po katerem clenu so potem legitimitali ostalih 26?
Niso bili v grupi. Policaj je sprva opazil samo dva na klopci, in ko je izvedel da do iz plesne skupine je videl priliko da bo pokasiral se drugim in je naricil naj pridejo tja se drugi,itak so bili v grupi, tako kot pri nas etnična manjšina :Evil: potem pač vse preveriš, če jedo ježe, a ne
Niso bili v grupi. Policaj je sprva opazil samo dva na klopci, in ko je izvedel da do iz plesne skupine je videl priliko da bo pokasiral se drugim in je naricil naj pridejo tja se drugi,
Pa kaj bluzite s tem nelegalniim preckanjem meje ker ga ni bilo (prehud meje je prost) pa tudi ce se ne strinjate s tem mnenjem vedite, da policaj ni izrekel nobene kazni za prehod meje. Kszni so dobili, ker niso imeli papirjev pri sebi. Je pa apolo razluil, da v hotelu vez cesto ni pti sebi.Ker je že prvi, ki so ga povohali nelegalno (brez dokumentov) prečkal mejo bi rekel da:
– z obnašanjem, ravnanjem ali zadrževanjem na določenem kraju ali ob določenem času vzbuja sum, da bo storila, izvršuje ali je storila kaznivo dejanje ali prekršek;
Če je prvi v tisti skupini prečkal mejo brez dokumentov, je po moje razumen sum, da je isto storil še kdo v skupini.
Pa kaj bluzite s tem nelegalniim preckanjem meje ker ga ni bilo (prehud meje je prost) pa tudi ce se ne strinjate s tem mnenjem vedite, da policaj ni izrekel nobene kazni za prehod meje. Kszni so dobili, ker niso imeli papirjev pri sebi. Je pa apolo razluil, da v hotelu vez cesto ni pti sebi.
Da ne bos mislil da ignoriram - ti bom po tockah odgovoril, sam da bom mel cajtApollo8
Kot prvo - ne podtikaj mi, da sem podcenjeval kogaršenkoli intelekt.
Drugo - a sem v tej celi temi eno samo zucnil čez “tumhajt” onih 3 ozr. 4 (s kokljo vred)?
Če že o tem - če se je res odvilo tako kot je prikazano na Instagramu je pač “oberneumnost” da so dovolil snemati. To, da so se take in podobne stvari dogajale, se dogajajo in se bodo dogajale je pa menda tudi vsem jasno. Ni se za hvalit z njimi - to naj uredijo v “firmi”.
Tretje - glede “dokazovanja” - dober odvetnik ozr. dobra argumentacija in dovolj razumevajoč sodnik - in si tam, da navkljub zapisniku ne bo možno več z gotovostjo trditi ali so imeli potne liste s sabo ali ne - in smo tam, da se globa “briše”.
Četrto - samo še manjka, da sedaj nekdo sproži spor, da je sodnik/sodnica, ki je globo spremenila v opomin, oškodovala državni proračun in da mora nadomestiti teh 14k EUR.
Se pa ne bi čudil, da se bo kaj takega res zgodilo.
Peto - hipotetično vprašanje - ti naletiš na to skupino - kaj bi naredil?
Jaz pa tebi priporocam obisk kake afriske drzave. Ugotovil bos da ne le da te bodo legitimirali ampak bos za izmisljene stvari na vsakih par km placeval podkupnine. Vozil se bos sicer z voznikom ker te bodo sicer hitro obrali.Priporočam ti obisk kake afriške ali karibske države, kjer te bodo kot belca legitimirali na vsakem vogalu. Upam, da boš užival.
Urejeni mladeniči in mladenke, ki sredi turističnega kraja na višku sezone ližejo sladoled, se lahko zdijo sumljivi samo ksenofobnemu, rasističnemu policaju, ki vidi samo barvo kože.Ker je že prvi, ki so ga povohali nelegalno (brez dokumentov) prečkal mejo bi rekel da:
– z obnašanjem, ravnanjem ali zadrževanjem na določenem kraju ali ob določenem času vzbuja sum, da bo storila, izvršuje ali je storila kaznivo dejanje ali prekršek;
Če je prvi v tisti skupini prečkal mejo brez dokumentov, je po moje razumen sum, da je isto storil še kdo v skupini.
Saj o tem sem pisal. Upam, da bo Zgaga tako državo še večkrat z veseljem obiskal, ko bo zaradi barve kože stalna tarča policajem. Ne vem pa, kako bi se v Bovcu končalo, če bi nekdo prvemu policaju stisnil kakih 200€Jaz pa tebi priporocam obisk kake afriske drzave. Ugotovil bos da ne le da te bodo legitimirali ampak bos za izmisljene stvari na vsakih par km placeval podkupnine. Vozil se bos sicer z voznikom ker te bodo sicer hitro obrali.
Da ne bos prevec primerjav delal. In iz prve roke govorim.
Če ne bi ti pisal, bi se nasmehnila, tako pa...Ubogi Kubanci z mesečno plačo 19 € so morali v Bovcu pri županu SD plesati zastonj.
To je suženjstvo.