Citat:
V Bukovcih (občina Markovci) se je sinoči zgodila huda nesreča,ki je bila domala usodna za 21 - letnega domačina. Mladenič je vozil motor in naletel na policijsko kontrolo, vendar na znak policista vožnje ni prekinil, temveč se je pognal v dir. Po nekaj kilometrih vožnje je iz glavne ceste zavil na bankino, pred policistom, ki mu je sledil v avtomobilu, dirjal tudi po brezpotju, nakar je zapeljal na njivo. Tam se je zgodilo. Motorist je padel, menda vstal in pričel bežati peš, nakar je nesrečnik skočil naravnost pred policijski avtomobili, s katerim je policist nameraval obvoziti motor, a naposled prekrškarja povozil.Na kraju dogodka je bilo slišati celo, da ga je povozil. Ponesrečenec je bil na zdravljenje odpeljan v Splošno bolnišnico Ptuj, nakar so ga menda premestili v Univerzitetni klinični center Maribor.
Motoristov oče je za Večer povedal, da je sin hudo poškodovan. Zdrobljen naj bi imel kolk, poškodovan tudi prsni koš. "Upam, da nima poškodb tudi na glavi," je bil včeraj zaskrbljen na njivi, ko je gledal v razbit motorj BMW 650, s katerim se je ponesrečil njegov otrok in priznal, da je sin vozil brez izpita. "Najbrž policistu zato ni ustavil. Poslal sem ga po zdravila v dežurno lekarno, vendar z avtom. Ne vem, kaj mu je bilo, da je vzel motor," je dejal, nato pristavil: "Ta dirka ni bila potrebna. Policist bi si lahko zapisal tablico, dvokolesnik je registriran na mene. Prišel bi domov in me vprašal, kje je motor, nato napisal kazen in ne nazadnje zasegel motor," je jokal za sinovo zdravje zaskrbljeni oče.
Policisti na kraju niso dajali izjav, bodo pa na Policijski upravi Maribor opis nesreče v javnost posredovali
vir: vecer