Citat:
Uporabnik Grikos pravi:
Mogoče bi se kdo lahko zamislil nad tem, da se lahko zgodi vsakemu, da med vožnjo izgubi tablico, nakar ga za ovinkom ustavi policaj in mu napiše 500 EUR kazni.
Mimo se bo pripeljal pripadnik romske skupnosti z NEREGISTRIRANIM avtom brez tablic in bo dobil enako kazen....aja ne bo je, ker je...
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Ksz
kaj bi dal, da bi vam privoščljivcem stalno za hrbtom stali miličniki in vas za vsak faking drek oglobili. Garant ima vsak od nas vsak dan za 500evrov raznoraznih prekrškov.
Miličnik, ki je pa onim napisal kazen je pa en navaden sadist.
lp
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Njena napaka.
Kazen preeeeeeecej prevelika.
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
?
Kaj pa prometna in stevilka sasije v njej (in na avtu) ?
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Kaj ti pa drugega preostane, če moraš nekje biti oz. ne upaš kar tako pustiti avta in še taksi plačevat?
Če bo kdo hotel na primer krasti bencin bo enostavno snel dol tablice nekomu drugemu. Policaj bi jo spremljal do postaje ne pa 500 EUR kazni.
Res mislite da se kriminalci okrog vozijo brez tablic in se tako izognejo policiji??
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Vožnja po nasprotni strani avtoceste je 300, za tole pa 500?
Sicer pa me zanima kaj bi rekel, če bi se tebi to zgodilo.
Citat:
Uporabnik Grikos pravi:
Mogoče bi se kdo lahko zamislil nad tem, da se lahko zgodi vsakemu, da med vožnjo izgubi tablico, nakar ga za ovinkom ustavi policaj in mu napiše 500 EUR kazni.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Bralki Cekina se je pred kratkim zgodila res nenavadna izkušnja, ki se ne zgodi ravno vsak dan. Bila je namreč žrtev kraje registrskih tablic z njenega avtomobila, zato se je odločila prijaviti krajo. Na poti proti policijski postaji jo je ustavilo policijsko vozilo iz druge enote in ji izdalo plačilni nalog za plačilo kazni v višini 500 evrov.
VIR
Ne vem no, a se delajo norca? Ukradejo ji reg. tablice, in ko gre prijavit to, ji napišejo kazen...
Citat:
Če ti manjka ena te bodo lahko spustili,
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kako lahko izgubiš tablico?
ni šans če je pravilno zmontirana
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Največja ironijan je to, da ko pokličeš na PP za tak majhen primer, ti rečejo če se lahko kar tja pripelješ, sem doživel to kakšne dve leti nazaj v okolici kamnika, k mi je operater na 113 povedal kje se nahaja PP in naj grem kaj tja prijavit