Policija

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.335
7.390
113
Kakšne mečem? A to da resnico povem. Ja včasih celo zavajanja, ker ne preverim ampak večina je resničnih. In ja nočem živeti v multi kulti woke lgtb državi, ker to je laufa.Toliko prijateljev kot jih imam jaz jih nima nihče od vas, pa vsi vedo kakšne poglede imam. Pač oni mene spoštujejo jaz njih. Tudi poslovni partnerji me poznajo oziroma moje poglede. Pa če jaz kaj komu rečem, lahko tudi drugi meni nisem zamerljiv v primerjavi s teboj ki vidiš da tvoji tonejo pri vseh vladah pa še vedno se repenčiš.
Jaz te pri tvojih letih (in ocitnem prepricanju da ne delas nic narobe) ne mislim vzgajat. In ti nastevat kaj bi lahko drugace in podobno. Ze samo izjava o prijateljih pove veliko o tvojem zgresenem pogledu na svet. Namrec eno je da ti pojma nimas koliko ima kdo prijateljev (tako kot mi ne vemo koliko jih imas ti) in drugo da se pri prijateljstvih nekako ne gleda kdo jih ima vec.
tudi definicijo besede zamerljivost si bos moral pogledat ker ce bi jaz bil zamerljiv se midva ne bi tolikokrat v zivo srecala.
Ne vem sicer kaj naj bi se repencil ampak daj dojemi da problem te drzave ni to da nekdo po sluzbenem avtu policije skace. V tujini jih zazigajo pa kaj cmo zdej?

• Všeč mi je
Reactions: jest5

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.989
6.215
113
blizu močvirne prestolnice
Nikoli nisem rekel da ne delam narobe. Za marsikoga je moje prepričanje normalno za druge ne. Pač ima vsak človek lahko svoje poglede in mnenje. Prijatelji? Ja to da jih imam veliko je pokazatelj, da nisem tako slab kot ne imajo nekateri tu gor, za kar se seveda ne sekiraj.
Kar se tiče policije, ne ni normalno da policija tone tako pri spoštovanju kot pri delovanju iz leta v leto.

• Haha
Reactions: jest5

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.335
7.390
113
Ce bos vprasal vodstvo policije je zaupanje javnosti visoko.

Odnos do policije je problem ljudi ki zivijo v tej drzavi. Ne to kaj si jaz mislim o skakanju po avtu.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

mistique

Guru
16. jun 2009
14.078
1.875
113
Emona / Carnium
Nikoli nisem rekel da ne delam narobe. Za marsikoga je moje prepričanje normalno za druge ne. Pač ima vsak človek lahko svoje poglede in mnenje. Prijatelji? Ja to da jih imam veliko je pokazatelj, da nisem tako slab kot ne imajo nekateri tu gor, za kar se seveda ne sekiraj.
Kar se tiče policije, ne ni normalno da policija tone tako pri spoštovanju kot pri delovanju iz leta v leto.
Kako zelo je slab, vsak zdrav človek vé sam pri sebi. Brez štetja prijateljev.

Policija je v trenutku, ko se je na forumu ustvarilo že nekaj strani pritoževanja in zavajanja, opravljala svoje delo. Kot razumem so na njihovi interni družbeni platformi za nekaj posameznikov odprli uradne profile :fredi:...kar zveni, kot da policija dela.
Naši kriminalistični policisti so super, pa tudi uniformirani (jrm, prometna, mejna) so ok. Še posebej od množičnega pojava stacionarnih radarjev :evil: