Ne morem, da ne bi komentiral nekaterih idiotskih postov. Se vidi, da ste zaplankani ljudje, ki očitno niste prstopili praga naše prelepe malomeščanse države....
Ni važno, ali je to dolžnost Policije, ali ne, gre za moralno dejanje, da se pomaga ljudem. Če še ne veste smo ljudje tisti, ki delamo posel, ki komuniciramo z drugimo in od nas samih je odvisno, kako nas bo družba srejela. V Nemčiji NI dolžnost policista, da v takih primerih pomaga, ampak to naredi zato, ker se čuti odgovornega. Pri nas, pa vsak najprej pogleda, kaj mu piše v opisu delovnih nalog v pogodbi o zaposlitvni in kdaj se konča delovnik. Pa lepo prosim, prizanesite mi s komentarji, koliko kdo zasluži. Ne poznam primera, da je kdo pod prisilo policaj. Če misli nekdo, da je spodoben za več, naj si pač poišče priložnost. Morda tudi v tujini, če se čuti sposobnega.
Ko berem nekatere poste mi je jasno, da je naša država tukaj, kjer je. V totalnem sranju. Pravite, da je turist nemški državljan. Kaj mislite, kakšno bi bilo njegovo mnenje, če bi policist vstavil im morda samo vprašal, če potrebujejo pomoč. Nihče ne pravi, kot nekateri tukaj, da mora biti mehanik. Ja, imam AMZS, ki je vrhunsko uspososobljena za te primere. Ampak a mislite, da ta turist pozna AMZS in njihovo številko? Policaj res ne bi mogel ustaviti in vprašati, če pokliče vlečno službo?
Me zanima, kaj boste porekli kritiki, ko bo vam to enkrat zgodilo v tujini in boste prepuščeni sami sebi. In če se že gremo nek turizem je to OSNOVA, da se končno enkrat začnemo obnašati kot ljudje, ne pa, da nekateri samo gledate, kdaj vam bo kaj z neba padlo.
Prosim, ni potrebno komentirati mojega posta, ker nekateri res niste zreli za komentarje. Spomnite se reklame, turizem smo ljudje...