Policaji čepijo za ograjo na avtocesti

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
@turbobitch
@yamahafazer
Ko bosta zrastla in vas bo kdo peljal malo ven iz balkanskih rovt bosta mogoce tudi vidva videla kaj je svet.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
polna sama sebe, zdaj ko je policajka in ima verjetno pištolo za pasom, zdaj pa je nekdo, je nekaj naj bi bila spoštovana oseba, vsaj tako se ona vidi, ponosna,

Tudi pri nas smo imeli policajko, kot jo sam opisuješ. Najbrž je imela v glavi, da ko bo oblekla uniformo, bo samo s prstom kazala kako se bo delalo in bodo vsi ja govorili.
evil.gif
Kmetije pa ne gledam, tako da sem to policajko zgrešil, pa vem, da nisem nič zamudil.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.816
5.927
113
Koliko je razdalja med cestninsko postajo Torovo in mestom, kjer je bil skrit specialc ?
Je imel na laserju kamero ?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
ce je bil na podstavku potem je slikal ja.

Kar se tice kmetije. Osebno menim da bi to baburo morali dat na disciplinsko zaradi blatenja policije. zal je res, da je to zensce realen odraz dolocenega dela populacije v policiji, sploh zensk. Kar pa me kot drzavljana zalosti pa je to, da je tudi sicer med mojimi drzavljani veliko takih imbecilov in da dolocen procent zaide tudi v policijo.

Kar se tice tabel o merjenju: mislim, da morajo biti tam, kjer se izvaja stalen nadzor.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
A sedaj je teh radarjev dovolj za v te škatle na AC ali jih še vedno selijo?

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Jebemjimsunce....

Merili so tudi v petek. En smrkec se postavi na izvoz za Brnik, patrulija pa na cestninsko postajo.....jaz pa 145 mimo.
Na cestninski me niso ustavili, ali lahko upravičeno pričakujem svojo fotografijo v nabiralniku čez nekaj dni?

LP
Torus

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Selijo. So pa dosti polne škatle po AC (vsaj primorski konec) in prazne škatle po magistralnih cestah. Se sedaj je konec sezone. Jih bojo spet malo raztresli po škatlah na magistralnih cestah.
evil.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
145
shocked-1.gif
Upam, da te oglobijo, da boš za drugič vedel tiščat po ravnini, ko budala.

Pa kaj so vse zmožni naši pajaci. Mejduš meri tam po tistih ravninah in vržejo stran 3 ljudi za delat red po cestah. Že tako jih krizno primankuje
crazy1.gif

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.099
44
48
pri nas je tako, da edina stvar ki šteje za preventivo je število izdanih položnic. Dokler bo tako, se bodo nekateri skrivali in iskali takšne brezvezne prekrške.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Koliko je razdalja med cestninsko postajo Torovo in mestom, kjer je bil skrit specialc ?
Je imel na laserju kamero ?
Ne me zdaj za besedo držat, ampak po občutku sodeč je nekaj kilometrov razlike.
Je pa plavi potem ustavljal na cestninski, ker je imel nekoga ravno v postopku, pa še uvozi so bili postavljeni tako, da je bil odprt levi in desni pas, za srednjim pa so policaji ustavljali prehitre (pred tem pasom je bil pred cestninsko policijski trikotnik postavljen).

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
145 pade v tocko do 20 tako da dvomim da si sploh presegel limit nastiman na laserju

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Kaj to pomeni? Da globite od 150 naprej?

@ eXHair: Zaznavam cinizem
smile-1.gif
Nisem imel niti namena divjat, sem samo šel lepo počasi domov z šihta v lepem sončnem vremenu, prazni in suhi cesti.

LP
Torus

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Na podlagi zahteve za sodno varstvo bi ti poslali sliko. Tisti ki pa jih ne ustavijo pa tako ali tako dobijo sliko.

Vtorus O tem sem ze veckrat pisal - obicajno so radarji nastavljeni tako, da ugotavljajo krsitve od druge tocke dalje. Torej v naselju naprimer voznjo nad 10 km/h prehitro, na AC pa nad 20. Seveda je to stvar odlocitve policista ki te krsitve ugotavlja oz meri z laserjem

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Apollo to ni res. Sintiča, Steina in KillaKana ustavijo ko gredo 55!!
Kolega dobil prejšnji teden položnico na dom za prekoračitev do 10km/h. peljal je 56.

Zdejle razmišljam, ker ni točno vedel, kje so ga slikali predpostavljam da mu najbrž tud slike niso poslali.
A vedno pošljejo tudi sliko, al s sliko počakajo da se pritožiš in da polovička mine?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Apollo to ni res. Sintiča, Steina in KillaKana ustavijo ko gredo 55!!
Kolega dobil prejšnji teden položnico na dom za prekoračitev do 10km/h. peljal je 56.

Zdejle razmišljam, ker ni točno vedel, kje so ga slikali predpostavljam da mu najbrž tud slike niso poslali.
A vedno pošljejo tudi sliko, al s sliko počakajo da se pritožiš in da polovička mine?

Dej nehi nabijat model. Kazni domov brez slike pač NE dobiš.

Killa ti si ga pa tud mal na easy vzem. Mal heca ne škode....