V roku dveh mesecev sem naletel 2x na pokvarjeno (zeleno) meso od Kras-a (dva različna izdelka). Kakšne imate vi izkušnje z njihovimi mesninami oz. tudi mesninami ostalih proizvajalcev. Ste kdaj naleteli na pokvarjeno meso?
Ne. En izdelek je bil še daleč od roka, drugi pa 2 dni do roka.Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Po preteku roka?
Če to drži, bo treba začel jest samo še domače mesnineCitat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
Verjemi mi da je kras eden izmed bolsih
Ce mene vprasas smola je pakranje spustilo itd"..
Ne bi, hvala. Ni izgledalo užitno.Citat:
Uporabnik skala pravi:
če je samo na površju malo stran odrežeš. boš ravno tako preživel.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
V roku dveh mesecev sem naletel 2x na pokvarjeno (zeleno) meso od Kras-a (dva različna izdelka). Kakšne imate vi izkušnje z njihovimi mesninami oz. tudi mesninami ostalih proizvajalcev. Ste kdaj naleteli na pokvarjeno meso?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ker si kupil pri diskontarju ali pa leclercu!
Malo heca, da ne boš....
Kupujem bolj poredko, se mi je pa zgodilo da mi je puran / piščanec že kar lepo smrdel ob prihodu domov....
To dvoje je bolj občutljivo.
Kako pa se je to tvojemu zašinku in klobasi zgodilo pa ne vem. Si kaj obvestil trgovca, proizvajalca.
Je bilo meso v kakšni akciji? Ponavadi meso (tudi sadje in zelenjava) ”ni zastonj” v akciji.
Tole zgodbo o prepakiranju sem tudi jaz že slišal, pa ne na forumu.
Iz trgovine je treba direkt domov, ne pa v bife na brzino na pijačo, ki se zavleče v noč. Piščanes pa se paca v avtu, nič čudnega, da potem smrdi....Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ker si kupil pri diskontarju ali pa leclercu!
Malo heca, da ne boš....
Kupujem bolj poredko, se mi je pa zgodilo da mi je puran / piščanec že kar lepo smrdel ob prihodu domov....
To dvoje je bolj občutljivo.
Kako pa se je to tvojemu zašinku in klobasi zgodilo pa ne vem. Si kaj obvestil trgovca, proizvajalca.
Je bilo meso v kakšni akciji? Ponavadi meso (tudi sadje in zelenjava) ”ni zastonj” v akciji.
Tole zgodbo o prepakiranju sem tudi jaz že slišal, pa ne na forumu.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
s temi stvarmi se velikokrad dela tako da trgovci naročijo ogromne količine potem se to ne proda trgovec vrne proizvajalec pa malo prepakira. včasih prepakirajo pod drugo blagovno znamko mogoče so se malo zmotili... bolj vrjetno je da je bilo samo malo bolj slabo oprano. se zgodi... če je samo na površju malo stran odrežeš. boš ravno tako preživel.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mogoče se velike ribe tega res ne grejo, meni je na ušesa prišlo od majhne ribe.
Sem pa pri piščancih v akciji v lecelrcu velikokrat videl recimo da so bili pikasti. Se pravi kri pri zakolu ni ok odtekla al zakaj so že pikasti.
To se vidi že navzven, kaj se še vse lahko ugotovi če bi se poglobil.