Pokol na nemški šoli

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Po zadnjih vesteh je mrtvih že 16 ljudi. Najbrž so bili vsi dijaki.
Prav bi bilo, da bi policija objavila, da bo v bodoče takega brez milosti takojh utreliual kot steklega psa, ne pa ga skušala zajeti živega.

In prav bi bilo, da bi kdo od svojcev likvidiral tudi njegove starše, da jim slučajno ne pade na pamet, da bo spočeli še eno tako smet...
In prav bi bilo, da bi ta, ki bi likvidiral starše, dobil pogojno.

Ali pa je mogoče kdo na forumu mnenja, da gre pač za "kolateralno škodo"?

@msenujur: je tale zate (narodni) junak? Mogoče Robin Hood? Tak občutek imam. Žal.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
malcom: ma nima ravnatelj veze. pač je bil jezen na cel svet - šolo.

Nekdo: butl. kaj so pa starši krivi, da je mulc tak???!!!

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Nekdo: butl. kaj so pa starši krivi, da je mulc tak???!!!

Butl msenjur: starši nič krivi? Ja kdo pa? Svetlana Makarovič mogoče. Pa saj (tudi ti) nisi normalen...
Pojma nimaš ne o psihologiji, ne o psihiatriji, ne o pogubnem delovanju napačne starševske vzgoje na otroka.

To si lepo dokazal s tvojo izjemno pronicljivo tezo o nekrivdi staršev. Pejt no domov!

Nazadnje urejeno:

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
KSZ

Pezdeta je ubila policija, tako poročajo naši mediji.
Edino pravilno.
Samo kaj, ko se bo spet našel "pametnjakovič" in v tem našel problem "kršenja človekovih pravic"
rolleyes-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Na srečo Nemčija (verjetno) nima Hanžkov. In Čeferinov.
Le kakšen obskuren tretjerazredni novinarček si bo v kakšnem tretjerazrednem časopisu (pa še to verjetno ne) upal zagovarjati tak zločin in poskušal opravičevati morilca...

Nazadnje urejeno:

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Če jih je ubitih 15+ je to statistika.

Za starše ubitih to še zdaleč ni statistika. Tudi za tebe ne bi bila statistika, če bi ti tak ubil brata, ali sestro.

In verjetno straši ubitih, kljub veliki žalosti oib izgubi otrok, ploskajo policistom, ki so barabo ustrelili v glavo, ali v srce, ne pa v nogo...

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja to pa dam podpis! To je vse od interneta in iger.
Ne, ne, gospod mlacom, internet ni nič kriv, igrice pravtako niso nič krive.
Je pa zagotov kriv Tito in partizani, kajne? Nekaj krivice pa nosijo zagotovo tudi zavezniki, kajne?
bonk.gif

Mogoče so pa krivi tudi egipčanski faraoni?

Presneto ilija. a ste res vsi tok umsko omejeni al kaj? kakšne igrce, kakšn internet? na miljone ljudi je ali še igra igrce in visi na netu, pa so popolnoma normalni. pa dejmo internet ukint, vse filme, risanke, igrce, musko in pejmo nazaj v jame.
bonk.gif

kakšni retardi so tuki
stupid-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej sm doma. grem zdej ven!

sorry - ampak jest mislim, da vsega le niso krivi straši, in si ne zaslužijo kazni. Pač mulotu se je zmešalo. in ja, jest mislim da so kolateralna škoda. Za svojce ubitih pa, sej ni za nobenga lepa smrt. Tud vojak k v vojni umre je katastrofa za starše, pa en k v prometni tud. Pa za to niso nič sami krivi, pač usoda.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Mafijec, internet nudi miljonom ljudi, da iz RL ubežijo v SF. In nekateri ne vedo več, kje so.
Še dobro, da ni več takih pobojev.
Ja, miljoni so normalni, nekaj tisoč pa jih postane nenormalnih. In ti ne odnehajo, dokler ne pridejo na prve strani in v poročila.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja to pa dam podpis! To je vse od interneta in iger.
Ne, ne, gospod mlacom, internet ni nič kriv, igrice pravtako niso nič krive.
Je pa zagotov kriv Tito in partizani, kajne? Nekaj krivice pa nosijo zagotovo tudi zavezniki, kajne?
bonk.gif

Mogoče so pa krivi tudi egipčanski faraoni?

Presneto ilija. a ste res vsi tok umsko omejeni al kaj? kakšne igrce, kakšn internet? na miljone ljudi je ali še igra igrce in visi na netu, pa so popolnoma normalni. pa dejmo internet ukint, vse filme, risanke, igrce, musko in pejmo nazaj v jame.
bonk.gif

kakšni retardi so tuki
stupid-1.gif

dajte vklopit senzorje za sarkazem.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Pač mulotu se je zmešalo.

Pač, kajne, brez najmanjšega obžalovanja. Boli te penis, dokler ne potolčejo kakšnega od tvojih bližnjih. Potem boš govoril BISTVENO drugače. Sebičnež!

Le pejd ven! In malce razmišljaj o svojem poniglavem odnosu do žrtev. In do dogodka.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja če bi zdej sikirali za vsakega k umre na temu svetu, kako bi pa bilo??? Za državo je valda to statistika, za svojce pa katastrofa, za pogrebnika ja to posel, za nekoga k čaka na novo delvno mesto, novo upanje. Pač tko je. Ljudje umirajo.
Najbolje da še mi v sloveniji žalujemo 1 teden, nakažemo družini vsak 10€ za "odškodnino", al kaj?

Raje naj poiščejo vzroke zakaj se človeku tako obrne, pa naj malo več truda posvetijo vzgoji otrok v šolah. Predvsem jim morajo pa malo krilca prirezat, ker mulci so tok svobodni, da to ni res. Učitelj je suženj učencev! Nobene avtoritete več! Starši so cele dneve v službah, da lahko preživijo! Otrok odrašča na ulici, in ob pc, tam pa vsi vemo kakšna je vzgoja!!! V to naj se raje zamislijio! Od tukaj pridejo taki primerki! Ampak ne bojo krivili družbe in kapitala! In zato pravim, da je prav se take stvari dogajajo, da ne bojo vsi mislili, kok je svet lep in popolen!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja priznam. Sem sebičen. Res me boli k za ene mulce 5.000km stran! Mene je življenje izučilo, da najprej posrbi za svojo rit, pol pa za ostale. Tak je svet ratal! Kaj naj se sikiram za vsakega k umre? Sej pol lahko cele dneve le to počnem! In ja, verjetno mi ne bi bilo lahko, če bi se to meni zgodilo, sam takrat si bom rekel, no, pa si prišel tud ti na vrsto.

ej, kaj pomeni "poniglavem"?

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Starši so cele dneve v službah, da lahko preživijo! Otrok odrašča na ulici, in ob pc, tam pa vsi vemo kakšna je vzgoja!!! V to naj se raje zamislijio!

Tut mene so recimo zjutraj kot mulota zbudili preko telefona, sem se sam oblekel in najedel in odšel v šolo. Ob 12 sem bil doma,
sem pojedel kaj mi je mama zjutraj nastavla, naredil nalogo, ob 13 sem že bil zunaj. Šel na trening vsak drug dan za eno uro, sicer
pa sem bil do 18 prepuščen samemu sebi. Pa nisem zapadel v droge, imel slabih ocen, se preteplal, še manj pa da bi uletel
z nočem v razred in poštihal pol klasa ker sem dobo ukor ko sem sošolcu stisnil neostik v lase,...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Starši so cele dneve v službah, da lahko preživijo! Otrok odrašča na ulici, in ob pc, tam pa vsi vemo kakšna je vzgoja!!! V to naj se raje zamislijio!
A včasih je bilo pa drugače?
17758-icon_confused.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
jop, včasih se je delalo do 14, 15 najkasneje, danes je pred peto redko kdo doma

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
To že, še vedno pa smo bili do večera zunaj, pa staršem se ni niti najmanj sanjalo kje smo in kaj počnemo. Tako da ni nič drugače, kvečjemu je danes bolje, ker je večinoma mularija pred računalnikom, torej 5 metrov stran od mame ali fotra.